Yekta Kurtuluş Trabzonspor'da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ha bir de Yekta'yi bir Anadolu kulubunden bugun almaya kalksak minimum 8 milyon fiyat cekerler.

yerli olarak takımımıza kazandırabilirsek bu futbolcuları tff yerli sıkıntısı yaşamayacağımız için yabancı sınırını kaldırabilir !!!

1-veysel sarı

2-salih dursun

3-tarık çamdal

4-serdar aziz

5-kadir bekmezci

6-gökhan inler

7-ömer toprak

8-sercan sararer

9-ishak doğan

10-ahmet ilhan

kumaşları iyi futbolcular bunlardan 3/4 tanesini takıma monte edeceksin rahata kavuşacaksın... sabriye aydına verilen onca şansı bunlarda da deneyeceksin....

Selçuk ve Melo'dan sonra o bölgenin ilk alternatifi. yazık olur gönderirsek.

yekta gitmesini istemiyorum ama adamdaki hirs 1/10 aydinda olsa varya...7 senedir yedek ve yeni sözlesme imzaliyor. böyle oyuncularin olmamamsi lazim kadroda. adam olan bir futbolcu oynamak ister, gerekirse bir adim geriye atar ama yeterki oynasin. böyle aykut, aydin gibi kariyerleri kulübede gecen adamlardan hayir cikmaz

Vasifsiz yabancilar gitmek istemiyor ise yarayan az sayida yerliden biri gitmek istiyor nasil is

Bağırsaklarımızı temizliyoruz, ne güzel ne güzel :)

o bölgeye yedek oyuncumuz yok zaten enginde gitti yekta kesinlikle verilmemeli

Mancini göndermez.

O bölgede fazla alternatif oyuncumuz yok ve yerli.Bu sebepler gitmemesi için yeterli sanırım.Ek olarak şunu belirteyim kendisinden bu kadar yoğun maç temposunda faydalanabileceğimizi düşünüyorum.İnşallah bu haber yalandır.

karşılığında olcan veya onuru satmazlarsa vermek aptallık olur. selçuk ve melonun yokluğunda gayet iyi oynuyor bana göre.

sporx ve eurosportu da yasak listenize ekleseniz iyi olur.

modlardan ricam kilitleyin konuyu,resmileşirse açarsınız başlığı.millet huzursuz oluyo başlığı görünce.

Yektayi vermeyin la yonetim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Emre bir halta yaramaz bir adam, Ceyhun'da kalasin teki. Eldeki eli ayagi düzgün tek oyuncuyu da ucuza gönderirlerse yuh..

Yektayi niye satiyoruz okadar cöp varken?

eger dogruysa dunyanin en sacma hareketlerinden biri olur bu yerli kitliginda. selcuk sakatlansa kim oynuyacak yerine. ayrica daha once dendigi gibi yekta eskisehirde oynasa forumun buyuk bir bolumu alalim der. eskisehirde 6 milyon euro filan fiyat bicer. kesinlikle gitmemeli su an icin.

Bizim icin kotu olur ama Yekta ve Trabzon icin bayaaa iyi olur. Trabzon da Aykut gibi bi kazma oynuyodu gecen seneden beri onu yolladilar yerine de cok iyi bi transfer yapmis olurlar eger haber dogru ise bekleyip gorucez artik hayirlisi neyse o olsun iki taraf icinde.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

bence eger illa gonderilicekse olcanla takas olmali ve yerinede tolgay alinmali. yoksa kesinlikle gonderilmemeli.

Kendisi ayrilmak istiyormus oynayabilecegi bir takima sanirim

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt