Egemen Bayrak
Ulubatlı Souness
- 1 Nisan 2009
- 36.328
- 9.693
- 2.568
yekta 550 k € alıyor, takımdaki en çöp adamlar bile 1 m $ altında kazanmıyor, sözleşmesi düzeltilmezse gitmek ister tabi, oynamıyor da
Çeptalk
Çeptalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yekta 550 k € alıyor, takımdaki en çöp adamlar bile 1 m $ altında kazanmıyor, sözleşmesi düzeltilmezse gitmek ister tabi, oynamıyor da
Çeptalk
Yerli lazımken yerli satıyoruz işe bak.Bari yerine adam alalım sonra yollayalım.Yekta da niye gidiyor ki 3 kulvarda gidiyoruz.Mutlaka şans bulur yarım sene daha dursun.
En son suclu Yekta dir bu durumda bence. Adam forma giydigi maclarda bana göre pek fena degildi. Bunca kötü adam forma sansi bulurken, ben Yekta nin yerinde olsam ben de gitmeyi düsünürüm, Galatasarayi ne kadar sevsem bile. Kendisi iyi Galatasaraylidir ama bunu Sabri gibi her kamera önünde bagirmaz.
Yazik oldu gercekten. Selcuk rahat bir senedir vasat oynuyor. Selcugu yine diriltmek icin oynatilamazmiydi Yekta?? Gayet de güzel oynatilabilirdi mesela.
isin gercegi senin yazdigin haberle ortaya cikti
Menejer'e alo cekti benim ucret dusuk menejerde sparis haber yaptiriyor yarin bir gun sozlesmesi bizde uzatiilir ucret olur 1milyon sen gor bak