Yekta Kurtuluş Trabzonspor'da İddiası!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yekta 550 k € alıyor, takımdaki en çöp adamlar bile 1 m $ altında kazanmıyor, sözleşmesi düzeltilmezse gitmek ister tabi, oynamıyor da

Çeptalk

Yekta kaliteli adam oynamak icin gitmek istiyormuş inşallah ikna ederler kalır

yekta 550 k € alıyor, takımdaki en çöp adamlar bile 1 m $ altında kazanmıyor, sözleşmesi düzeltilmezse gitmek ister tabi, oynamıyor da

Çeptalk

isin gercegi senin yazdigin haberle ortaya cikti :)

Menejer'e alo cekti benim ucret dusuk menejerde sparis haber yaptiriyor yarin bir gun sozlesmesi bizde uzatiilir ucret olur 1milyon sen gor bak

Yerli lazımken yerli satıyoruz işe bak.Bari yerine adam alalım sonra yollayalım.Yekta da niye gidiyor ki 3 kulvarda gidiyoruz.Mutlaka şans bulur yarım sene daha dursun.

En son suclu Yekta dir bu durumda bence. Adam forma giydigi maclarda bana göre pek fena degildi. Bunca kötü adam forma sansi bulurken, ben Yekta nin yerinde olsam ben de gitmeyi düsünürüm, Galatasarayi ne kadar sevsem bile. Kendisi iyi Galatasaraylidir ama bunu Sabri gibi her kamera önünde bagirmaz.

Yazik oldu gercekten. Selcuk rahat bir senedir vasat oynuyor. Selcugu yine diriltmek icin oynatilamazmiydi Yekta?? Gayet de güzel oynatilabilirdi mesela.

En son suclu Yekta dir bu durumda bence. Adam forma giydigi maclarda bana göre pek fena degildi. Bunca kötü adam forma sansi bulurken, ben Yekta nin yerinde olsam ben de gitmeyi düsünürüm, Galatasarayi ne kadar sevsem bile. Kendisi iyi Galatasaraylidir ama bunu Sabri gibi her kamera önünde bagirmaz.

Yazik oldu gercekten. Selcuk rahat bir senedir vasat oynuyor. Selcugu yine diriltmek icin oynatilamazmiydi Yekta?? Gayet de güzel oynatilabilirdi mesela.

Oynatılırdı.Şu an Selçuk'tan iyi.Bir Anadolu takımında olsa en az 3'ten açarlar kapıyı.

Anlaşmaya varılmış Ntvspor'da yazıyo şimdi. Çok yerli varmış gibi Yekta!'yı da yolladık.

Kiralık gitmiş, bari opsiyonunu vermeseler

isin gercegi senin yazdigin haberle ortaya cikti :)

Menejer'e alo cekti benim ucret dusuk menejerde sparis haber yaptiriyor yarin bir gun sozlesmesi bizde uzatiilir ucret olur 1milyon sen gor bak

Alsın tabi adamın hakkı. Sabri balta gibi futbolcu geçinenler bile o parayı alıyor hatta Ceyhun. Adamın yıllardır bariz hakkı yeniyor. En az 1 milyon garanti ücreti hakediyor

Selçuk kendine gelmezse vay halimize..

Yerli kalecilerin ikisini saymazsak kaldı 11 yerli adam.Hamit dönünce 12 yerlimiz oluyor ilk 18 için.

Ortasahada adam kalmadı, farkında değil sanırım yönetim.

Şimdilik susuyorum. Eğer bu transfer gerçekleşirse herşeyi göze alıp çok sövecem. Ulan bu sene yabancı sınırından yakınıyoruz 1 tane bile türk oyuncu almadık. Orta saha alternatifsiz diyoruz şu transfer döneminde 2 türk orta sahamızı verdik. Nasıl iş lan bu dalga mı geçiyorlar bizle çıldıracam artık yeter lan :mad-49:

Eldeki tek kaliteli yerli alternatif Yekta iken adamı yolluyoruz. Şaka gibi. 5 metreye pas atamayan Emre oynar Allah korusun Selçuk'a bir şey olursa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt