# Yekta Kurtuluş

Cevap: # Yekta Kurtuluş

Yalnız Yekta da doğruysa Elano (veya yerine yabancı), Çolak, Veli, Yekta...

Bunlar hep orta sahada daha ofansif rolde oynayabilecek oyuncular, o yönden kadro biraz işiyor.

Beğenirim, gelmesini isterim ama transferde biraz daha planlı hareket edeceğimizi düşünüyorum.

Tribun dergidede biri Yekta falan demiş kaynak menajeriymiş hatta

T.ederim kardeş...Söyeleyen Zoban ise bitmiştir o iş diyecektim...:)

Yalnız Yekta da doğruysa Elano (veya yerine yabancı), Çolak, Veli, Yekta...

Bunlar hep orta sahada daha ofansif rolde oynayabilecek oyuncular, o yönden kadro biraz işiyor.

Beğenirim, gelmesini isterim ama transferde biraz daha planlı hareket edeceğimizi düşünüyorum.

Yekta'yı sayma çünkü Yekta tam bir joker. Sağ kanat sol kanat zaman zaman forvet, orta saha her yerde oynuyor.

Yekta'yı sayma çünkü Yekta tam bir joker. Sağ kanat sol kanat zaman zaman forvet, orta saha her yerde oynuyor.

Biliyorum, ona baksan Veli de tam bir joker ama bunların hepsinin daha ofansif oyuncular olmasını kastettim. Biraz da defansif yönü kuvvetli oyuncular gerekli. Tabii ki seneye de bankolarımızın Sarp, Barış olmasını istemiyorsak. Keşke devre arasında hazır sözleşmesi bitiyorken Murat'la söz kesilmiş olsaydı.

Galatasaraylı bir futbolcu zaten hayalide gs de oynamak. Süper bir yetenek umarım üzerinde dururuz.

Kasımpaşadaki hırsını çok sevmiştim, sevimli çocuk :D

Bize gol attığında hiç sevinmiyordu kerata :D

Yekta&Murat alınmalı.

Gelir inşallah.

bu adam super bir yetenek kesinlikle kacirilmamali

forumda genelde hep savaşçı orta sahalar üzerinde durulmuş. tamam yekta, yasin, veli(aralarında en üretken özelliklere sahip olanı ama bizim takımı tek başına kaldıramaz), musa bunlar iyi ve savaşçı oyuncular ama elano seneye bu takımda durmayacaksa ki durmasın yanlarına bi tanede üretken oyuncu lazım nuri gibi... ama yanlış anlaşılmasın yektanın gelmesini bende istiyorum

Geri
Üst Alt