# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

artık forma onun.melo,hamit yedektir gözümde.

Sol açık oynasın.

Nerde oynarsa oynasın ama bu takımda kale hariç her yerde ilk onbirdir benim gözümde.Rieradan iyi solbek,hamitten iyi sağ açık,selçuktan iyi orta alan ,melodan iyi önlibero oynar.

Melo'nun yerine olmaz gerçekten. Defans olarak çok sorun yaşarız. Selçuk'un yerine de oynatılmazki. Sağ kanatta performansı düşer.

formayı azmiyle hak etti bence. hiç bir zaman yedeğin diye salmadı forma için savaştı. umarım o forma bir daha hiç çıkmamak üzere senin olur.

emre gibi en fazla sol kanatta occasional dayi olarak gorev yapar [no DOUBT]

formayı azmiyle hak etti bence. hiç bir zaman yedeğin diye salmadı forma için savaştı. umarım o forma bir daha hiç çıkmamak üzere senin olur.

Hamitten daha kötü oynuycağını sanmıyorum.. Hem daha yaratıcı hamitten

Ondanda iyi oynar :d

Hamit' i severim, takdir ederim hiç bir zaman kaçamak iş yapmamıştır. biraz daha sabrı hak ediyor. olursa Galatasaray bir lider oyuncu kazanmış olur ama Melo sezon başından beri tutumsuz hal ve hareketleri soğuttu beni. şimdi gelirler Melo' yu savunmaya kaçalım biz Aykut :D

fatih hoca hakettiği formayı versin artık.selçuk da,melo da formda değil.

Cuma günü oynayabilir Selçuk yerine.

günün hayal kırıklığı olur kuvvetle muhtemel umarım emre oynar yerine

yekta oynamalı artık. cluj maçında ortasahada selçuk ve melonun yanında oynamalı. ve o maç 5 li ortasahayla oynamalıyız.

İnşallah Cluj maçında 11 başlarsın ve gösterirsin kendini bu takımın sana cidden çok ihtiyacı var ...

Ynt: #35 Yekta Kurtuluş

Kaç kurtar kendini yoksa yazık olucak sana.Torpilli aydin emre gibiler varken seni oynatmazlar bu takımda.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yekta kaç senedir bizimle ? Golü yok değil mi?

Bize gelmeden önce hem gol hem asistler yapıyordu.Bize geldi çok yumuşak oynuyor.Şutları cılız.Böyle adamları bir türlü sevemiyorum.

Geri
Üst Alt