# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Yekta eski günlerine dönerse önümüzdeki yıl Melo'yu satın almamıza gerek kalmaz..

kapasite?kardeş açıkçası o bölge de oynamak için taaa altyapıdan beri en kötü a takımdan itibaren o bolgede oynamak gerekir.pozisyon bilgisi her şeyden önce gelir.bizim kadroda melonun yedeği maalesef yok.

Maç boyuncu şu mesajlar geldi aklıma gelir gelmez yorum yapmak istedim.

Yekta nerede oynayabiliyormuş?

Cevap: Re: #35 Yekta Kurtuluş

Son iki macta bak bakalim Melo ne kadar top kapmis ikili mücadele kazanmis. Yavas yavas toparlaniyor diyoruz Melo hakkinda. Kayseri benim gözümde ciddi rakip degil, bu mac Yekta icin asla ölcü olamaz.

Tamam, bakarım bir ara..

Maç boyuncu şu mesajlar geldi aklıma gelir gelmez yorum yapmak istedim.

Yekta nerede oynayabiliyormuş?

yektanın defansif tarafı okadar iyi degil. genelikle ofansif oynayan bir adam. kasımpaşadada böyleydi. oynamasına oynar ama defansif olarak sadece idare eder. meloyu seneye almayacaksak bile yerne biri alınmalı zaten.

Bugün iyidi bu mücadeleyi sürdürürse orta alan sadece meloya kalmaz iyi olan kazansın:)

çok heyecanlanıyor. bugün iki üç kere gereksiz çalım girişimi saçma sapan pasları vardı. Allah tan kayseri kötü takım da değerlendiremediler. ben daha iyi yekta beklerdim bu şekilde oynarsa forma giyemez.

çok heyecanlanıyor. bugün iki üç kere gereksiz çalım girişimi saçma sapan pasları vardı. Allah tan kayseri kötü takım da değerlendiremediler. ben daha iyi yekta beklerdim bu şekilde oynarsa forma giyemez.

Daha dur ilk maçları ,bu azmiyle melodan formayı alır yekta

Kasımpaşa'lı Yekta geliyor gibi. Formunu tuttuğu anda formayı alır Melo'dan. Müthiş mücadele etti bugün.

Melo yerine bir kaç maç daha bu çocuğu izlesek iyi olur.

Daha dur ilk maçları ,bu azmiyle melodan formayı alır yekta

umarım öyle olur çok iyi topçudur yekta yetenekli, tekniktir de. takımdaki sayılı teknik adamdan sadece Danny de olan özgüvenin yüzde 5 i Yekta da olsa kasıp kavururdu ortalığı o kadar iddialıyım.

Yahu Melo yine oynar 11 de gibi gözükse de.

En azından Emre Çolak'a tanınan şansın yarısı bu adama tanınsa 3 kat daha faydalı olur.

allahim.. hala melo diyenler var ya.. adam hazirlik maclariyla beraber 15 mac yapti, bu maclardan performans hakkinda tatmin olanlarin ben futbol anlayisini sorgularim.. adamin oynadiklari macta positif olan hic bir sey yok.. bence yektaya sans taninmali önümüzdeki haftalarda.. gecen sezon sakatlandiginda cok üzülmüstüm, yanlis hatirlamiyorsam kayseri macinda sakalanmisti bide.. bugünde kayseri macinda bence melonun simdiye kadar gösterdigi varliktan farki yok fazlasi var bile.. melonun bonservisi falan filan, seneye kontrati bitince sepetini koluna herkes kendi yoluna kardesim:)

inşallah kendini geliştirirsin yekta.. zaten meloya bir yerli alternatif lazım oda sen olusun umarım.. fazla ummuyorum fazla bir umudum yok çünkü.. ama inşallah geliştirirsin kendini ..

Takımda Selçukla beraber en potansiyelli oyunculardandır Yekta,Umarım devamını getirirsin Yekta.

Bu eleman nerde daha iyi oynar?

4231 'de iki libero dan birtane, yoksa forvet arkasi mi, yoksa sag kanat'da mi. En cok verim nerden alinir?

Bu eleman nerde daha iyi oynar?

4231 'de iki libero dan birtane, yoksa forvet arkasi mi, yoksa sag kanat'da mi. En cok verim nerden alinir?

çok net bir mevkisi olmadı hiçbir zaman...

artık onada kendi karar verecek.. çalışıp nerde oynatılıyorsa oynayacak..

--------------------Melo-------------------

----------Yekta------------Seluk---------

---Engin--------Burak--------Amrabat--

Tamm 433 kadro olur :yenieek:

Geri
Üst Alt