# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Gayet iyiydi...

Pas trafiğine çok önemli katkı yapması, topa doğru zamanda hamle yapması ve gerektiğinde sorumluluk almasıyla orta sahamızın gerekli nitelikleri sağlamasında büyük rol aldı...

İlerleyen maçlarda da kendisinden yararlanılması gerektiği düşüncesini yinelettirdi...

Yekta maça harika başladı.Topu rakip takımın sahasında tutmak adına sorumluluklar aldı.Skoru da elde etmişken oyununu iyice oturttu.Ancak ikinci yarıda Cluj baskılı başlayınca merkezde en çok sırıtan isim oldu.Topu da kaptırınca üstüne gol de olunca tüm Galatasaraylılar Yekta'ya olumsuz yaklaşmaya başladı.Üstelik ikinci gole kadar 2-3 tane de ciddi top kaybı yaptı.Ancak takım toparlanınca en büyük katkıyı gol vuruşları hariç Emre Çolak ile kendisi yaptı.Sonunda kendine güveni de gelince gösterdiği iyi performansın üstüne koymuş oldu.Yekta'nın çok iyi bir kumaşı var.Gelecek senelerde banko oynaması için bu tarz maçları daha fazla oynaması lazım.Yekta ilk Şampiyonlar Ligi maçını oynamasına rağmen yapmış olduğu ufak tefek hataları çok normal olduğunu düşünüyorum.Emeklerine sağlık Yekta.Bugün ki performansını asla unutmayacağım.

cok cok begendim yektayi . 3 mactir begeniyorum, bilmiyorum, ben melocuyum:asd:, ama formayi hak etti,ediyor, devam oynamasi lazim:yenieek:

Yerli İniesta' mız. Sezon başından beri Yektasız birçok maçı boşuna oynamışız. Her top uğruna savaşıyor kolay pes etmiyor. Sürekli konsantre. Her konuda girişken, sahada saklanmayan futbolcularımızdan. Emre ile beraber ikinci Cluj maçında takımı diri tutan, önceki CL maçlarına göre farkı yaratan, 3 puanı getiren faktördü.

360° Dönüse kurbanim...Iniesata vari hareket :D

bi ara adamın üzerinden bi attı topu,çalımladı işte.........:D onu gören forum coşmuştur dedim ama rastlamadım yorumlarda...

komple bır orta saha yıldızı kazanıyoruz cok umıtlıydım yektadan geldıgı zaman gec oldu ama sahane olacak ...sol kanat sag kanat orta alan her bolgede banko gozu kapalı oynatabılcegımız bır kalıte...

ben bu adamin futbolunu cok begeniyorum valla.

defansif olarak oynadikca kazanacagi tecrube ile dahada iyi olacaktir

Çok çok iyi.. :yenieek:

benimde aklımdan o geçti ama daha var suat olmasına , semihin bülent , emrenin kişiliğini sevmesemde belözoğlu olmasına

yekta'dan suat, semih'ten bulent olur ama emre colak'tan malesef belozoglu olmaz.. en azindan IQ problemlerini cozmeden olmaz.. kendi etrafinda minimum 3 kere donmeden de pas atabilecegini ogrenmesi gerekiyor..

sozde ofansif ortasaha, ama gel gorki 2 sene de gol-asist bir elin parmaklarini gecmez.. neyse donelim yekta mevzusuna.. super gidiyor, daha da iyi olacak insallah..

Ynt: #35 Yekta Kurtuluş

Maşallahı var cok iyi gidiyor. Bu gidişle Melo'yu kulubeye bağlar. Umarım aynen devam eder hatta üstüne koyarak.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Yine 1 maçta göklere çıkarılıp 1 maçta yerin dibine gömülmez inşallah.

Son iki macta hic begenmedim siz nasil iyi buldunuz anlamis degilim bir tek kayseri macinda cok iyidi

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Kayserispor maçında oynadığı futbolla herkesin beğenisini kazansada bazı çatlak sesler kayserispor yektayı izleyebilmek için doğru maç değil dedi. Umarım Cluj doğru maç olmuştur yektayı beğenmeyenlere. Dün gece kapaklar havalarda uçuştu. Ben bile nasiibimi aldım. Yekta'nın farkını bu hafta ya da önümüzdeki hafta melo takıma dahil olduğunda anlarız. :) Helal olsun gerçekten. Bu kadar ciddi sakatlıklar atlatıp geri dönmek herkesin harcı değil.

Yekta azcik daha formunu ukseltirse....Melo yedek olmaktan kurtulamaz!

Bravo kocum!

:sgr: :sgr:

Cevap: Re: #35 Yekta Kurtuluş

Son iki macta hic begenmedim siz nasil iyi buldunuz anlamis degilim bir tek kayseri macinda cok iyidi

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

Yahu nasıl bir düşünce tarzı açıklama bulamıyorum. Beğenirsin beğenmezsin ama hiç beğenmedim nedemek??

Adamın ciddi bir hatasımı var macta? hayır. Ayrıca cogu zaman 3 clujlu oyuncu etrafındaydı ona ragmen dikine oynamaya calıştı. Bana gore yekta melonun ancak yedeği olur ama aması var bu adamın oynadığı oyuna hiç beğenmedim diyemezsin. Tamam forum güzel farklı goruşler olucaktır ama bukadar değil..

Ayrıca kayseri maçında cok iyiydi ama son 2 macta cok kotuydu demek:) Hey Allahım arada okadar fark var yani nasıl futbol izliyosunuz??

Geri
Üst Alt