# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Fatih hocanın yerinde olmak istemezdim. Bir yanda son haftalarda güzel performans sergileyen yekta

Diğer yanda 3 milyon euro alan Melo,

Ben olsam hiç affetmem takımı bozmam direk Yekta ile başlarım fakat bakalım Hoca ne yapacak

Gökhan inler gibi olabilirmi ki ? çok istedim değilmi melo nun geçen sene verceğini versin yeter .

Bøyle devam eder ve ustune koya koya gider insallah.

yektanin ilk 11 girmesiyle pas kalitemiz cok artti.

pas yaparken eskisi kadar zorlanmiyoruz

ayrica selcukun yaninda pas alis verisine girecek arkadasi yok, ondan kayboluyor derken bundan bahsediyodum.

yektanin girmesiyle selcuk inanin asistleri, golleri basladi.

Genel olarak yorumlarının hepsi çok çok iyi tespitler..Bende katılıyorum Yekta en çok Selçuk un verimini arttırdı

Yekta Selçuk'un yanında çok yeterli fakat Fernandes veya Meireles ayarında bir oyuncu iyi olurdu o bölge için. Sezon başı Melo'da saplantı yapan arkadaşlar şimdi görsünler. Ha Yekta iyi olmadı mı tabii ki oldu fakat daha farklı birşeyden bahsediyorum.

Ne taktik, ne diziliş, ne kondisyon, ne moral, ne antrenör, ne pahalı transfer, ne ünlü futbolcu, ne olursa olsa 1-2 doğru futbolcu takımı bambaşka bir görünüme sokuyor. Emre ve Yekta faktörü sayesinde CL' de umudumuzu korumaya devam ettik. Bir hafta sonra buna Engin' de eklenecek. Daha dinamik ve mücadeleci ve teknik orta saha önümüzdeki haftalarda bizi bekliyor. Eğer Fatih hoca hala Amrabat&Hamit ikilisinde inatla ısrar etmezse.

Abartmamak lazım.

Tamam iyi oynadı ama bu performansını genele yansıtabilecek mi ? Yansıtsın o zaman abartırız.

Melo'dan formayı keşke alsa ama hiç sanmıyorum.

Ben gerçekten çok beğendim ama neden çıktı hiç anlam veremedim EMre dururken onun çıkması çok anlamsızdı :SS:

İyiydi zaten çıktı hiç atak yapamadık.

Oyundan alınmasına şaşırdım. Fena değildi.

Al gülüm ver gülümü düşünmeyen, risk alarak hücum yaratmayı düşünen belki de tek futbolcumuzdu.

Emrenin çıkmasını beklerken Yektanın çıkmasına hiç anlam veremedim

Bende Melo dururken Yekta'da ısrar edilmesine anlam veremedim :o

Bu sezonki Melo'dan daha kötü değil.

Maç içinde Selçuk-Yekta-Melo'yu 4-3-3 de görmek istedim

Geri
Üst Alt