# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

evet, ama hamiti ben asla silmedim daha, hamiti 4-3-3 te sag icte görmek istiyorum.

nato kafa nato mermer o salman anlamaz boşver.

yektanın forvet arkasında iyi oynayacagı gözüküyor. adam hem çevik hemde çalım atabiliyor. fener maçında denenmeli. 4-5-1 çıkmak lazım.

rakibin en baskılı döneminde yani maçın ilk 30 dksi falan yekta sahada yok gibiydi

yektanın en büyük görevlerinden biri defansfa yardım etmek ve top çalmak

çok az top çalma yaptı

defansa yardım etmesi gereken zamanlarda da ortalıkta yoktu

bence ne iyi ne kötü ortalama bi maç çıkardı

defansif olaraky ektanin sorunlari olabilir, sonucta adam hep ya kanatlarda ya forvet arkasinda oynamis biri

ama melo oynarken yektadan iyi mi defansif olarak bu sene, hayir, yekta ama en azindan pas trafiginde cok katkida bulunuyor, oynadigi maclarda asist, gol atabiliyor

oynadigi hemen hemen her macta 2-3 pozisyona giriyor

melonun defanssif katkisi eskisi kadar olsa tamam ama bu seneki melonun yerine tercih edilirse yekta sasirmam

en iyi en dogrusu hem melo, hem yekta hemde selcuku oynatmak olurdu ama neyse.

Hamit'te bizim Hamit'imiz. Melo'da bizim Melo'muz. Yekta'da bizim Yekta'mız.

Aslan gibi oynadı. Galatasaray için yapacak daha çok şeyi var. :tiphat:

Adamın pas atışındaki kalite yeter. Defansada oldukca yardım etti. Kimsenin dönmediği anlarda o geri döndü.. Hakkını yemeyin çocuğun.

haftaya oynamalı.ama melo'da oynamalı haftaya derbilerde melo gibi yırtıcı oyunculara ihtiyacımız oluyor. bence derbide tek forvet çıkmalıyız

meloda oynasın yektada 2 forvet çıkarsak fenev bekler geride geldiğinde atar gider

Haftaya Fener maçı olmasaydı kesinlikle 11 başlardı.Ama fener maçlarının havası farklıdır.Bu tip maçlarda bize agresif,kavgacı,takımı ateşleyen adamlar lazım o yüzden Melo oynamalı diyorum:yenieek::yenieek:

Çok zor bir tercih Hoca için.Form durumuna göre kesinlikle Yekta oynamalı.Ancak derbi maçlarda oyuna karakter koymakta çok önemli hele ki iç sahada..

Melo bunu çok iyi yapıyor ve muhtemelen Melo oynayacaktır..

Umut'u gördükten sonra kesinlikle 4-4-2ye devam edicektir hoca..

Melo selçuk kötü olunca maç alamıyoruz. Fakat yekta oynadığı zaman en azından melo yada selçuk kötü oynasa bile maç alıyoruz son oynadığı maçların hepsini kazandık..

Yekta geçen seneki Selçuk gibi oynadı. Akıllı pres , top çalma ve bunu asist ile tamamlaması mükemmeldi.

Senin o yumuşacık bileklerine , futbol zekana kurban olayım.. Adamım benim...

Ynt: #35 Yekta Kurtuluş

Ilk 11 oynamaması için bir neden yok.

Çok iyi.. :ayatollah:

Geri
Üst Alt