# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Cok kötü, hatta berbat. Bu takimin asla ilk 11 oyuncusu olamaz.

Melo'dan iyi, Melo gönderilsin diyenler vardı gerçekten şaka gibi. Melo'nun ölüsü onlarca kat iyidir Yekta'dan.

Cok kötü diyenlere gülüyorum. Yekta bana göre gayet iyidi ilk devre, tam bir ön libero olmadigini herkes biliyor. Kasimpasa'da bu adam ofansif orta saha oynuyordu, gol atar asist yapar, simdi de kimlik degistirmis gibi zorunluluktan oynuyor orada. Sneijder'in olmadigi zamanlarda yerine Yekta oynamali. Bizim takimda sanki yeteneklerini kaybetmis gibi, mevkisi itibariyle öyle gözüküyor. iyi oynadigimiz ilk 25 dakikada yekta da baya iyidi, paslari gayet yerindeydi. özette izleyin.

Bu fizikte adamdan ön libero olmaz zaten. Faydalı ama Melo'nun rolünü asla üstlenemez.

Yekta Melo yerine oynayacak bir oyuncu değil. Çünkü Yekta kesici oyuncu değil zaten. İyi oyuncu ama Melo yerine asla.

Güzel mücadele etti ama o pozisyonda oynamayi kaldiramiyor. Bir cok durumda Melo'nun asla yapmayacagi hatalar yapti.

Yekta'yı çok çok seviyorum gerçekten kadroda her zaman bulunması gereken bir adam rotasyonda daha iyi bir Türk alternatif düşünemiyorum bugünde görevini elinden geldiğince iyi yaptığına inanıyorum ama Melo'nun yerini doldurması gerçekten zor ...

Yahu zaten Melo yerine Yekta yazanlar hangi kafadalar merak ediyorum. Düz basit topçu Yekta.

Melo ile kıyası bile futbola ihanettir.

Amrabat ve Hamit gibi vasat altı oynayan futbolcuların sürekli oynatılması, Yekta gibi mücadeleci istikrar abidelerinin yedek bırakılmasını futbola ihanet olarak görüyorum.

Yahu zaten Melo yerine Yekta yazanlar hangi kafadalar merak ediyorum. Düz basit topçu Yekta.

Melo ile kıyası bile futbola ihanettir.

melonun yerine yazılamaması basit topçu olmasından değil, o pozisyonun topçusu olmadığından yoksa yekta bu yerli kıtlığında kalburüstü futbolcudur.

ilk 11 de görmek istemiyorum,alternatif olarak olmalı ama 11 oynayacak adam diil

Cok kötü diyenlere gülüyorum. Yekta bana göre gayet iyidi ilk devre, tam bir ön libero olmadigini herkes biliyor. Kasimpasa'da bu adam ofansif orta saha oynuyordu, gol atar asist yapar, simdi de kimlik degistirmis gibi zorunluluktan oynuyor orada. Sneijder'in olmadigi zamanlarda yerine Yekta oynamali. Bizim takimda sanki yeteneklerini kaybetmis gibi, mevkisi itibariyle öyle gözüküyor. iyi oynadigimiz ilk 25 dakikada yekta da baya iyidi, paslari gayet yerindeydi. özette izleyin.

helal be :yenieek:

sen mi oynayacaksin melonun yerine?

melo...

olmadı..

engin,hamit...

bu adamlar yekta dan daha cok verim verebilecek,daha kaliteli adamlar,yekta kötü oyuncu diil fekat 11 de oynayacak kadar da kalitesi yok,cok yavas,dümdüz bi topcu,melo ya hicbir sartta surtta degismem...

melo...

olmadı..

engin,hamit...

bu adamlar yekta dan daha cok verim verebilecek,daha kaliteli adamlar,yekta kötü oyuncu diil fekat 11 de oynayacak kadar da kalitesi yok,cok yavas,dümdüz bi topcu,melo ya hicbir sartta surtta degismem...

yekta hamitten hizli,bu takimda nerdeyse herkes hamitten hizli..belki elmander ve gökhan zanla kafa kafaya kosarlar.. vallah ben meloya artik hic güvenmiyorum, sanirim yazin zaten elveda diyecek,belki fatih hoca israr eder ama yönetimin alacagini zannetmiyorum.. engin dersen,demekten dilimde tüy bitti kardes ama kendi ettigini kendin bulursun..gecen sene sivasa karsi kirmizi yedi kaleciyle olaydan sonra..eyvallah dediler,dikkat et dediler sonra yazinki olay oldu,lüzumsuz yere hem bizi negatif etkiledi hemde de su anki sinyallere göre galatasaraydaki kendi gelecegini de.. gecen sezon o kadar kilit adamken simdi o degerini de kaybetti takim icinde..eeh formsuz olmasida pastanin cilegi:yenieek:

Geri
Üst Alt