# Yekta Kurtuluş

Cevap: Ynt: #35 Yekta Kurtuluş

Senin gibi hayatında doğru düzgün top oynamamış, hatta futbol topunu görse bomba sanıp karakola götürecek adamlar çıkıp burada Ferguson gibi atıp ahkam kesiyo ya onu diyorum :lol:

kacinci ligde oynadin renktas

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Emre Colak,Engin Baytar, Ceyhun Gülselam bile > Yekta.

Yekta kadar abartilmis topcu görmedim forumda. Ne bekliyonuz anlamadimki bu adamdan. Ne Kasimpada, nede bizde birtane üst düzey oynadigi macini göremedim. Düz futbolcunun önde gideni.

Bu Yabanci Kontenjani olmasindan dolayi Ligimizde böyle futbolcular Milyonlari kaldiriyor.

Avatarimdaki adam bile ara sira kaleye dogru fuleli bir depar atardi, defansin arkasina kosardi, skora etki ederdi. Yektada bu bile yok.

Adam mac boyunca, ne bir takimi ataga kaldiracak pas atiyor, ne arkada kritik bir hamle yapiyor, ne atak kesiyor, nede etkili sut atabiliyor. Tek yapabildigi topu kontrol edip, yanindakine vermek.

Arkadas cevremden Yektanin yerine oynayip, hic siritmayacak , en az onun ayarinda oynayacak bile tonla kisi varken, bu adam Kontenjandan dolayi, Galatasarayda.

Yemin ediyorum Mustafa Sarp daha iyiydi Yekta'dan.

Şu takımın en berbat topçusu,futboldan para kazanıyor olması akıllara zarar.

Yemin ediyorum Mustafa Sarp daha iyiydi Yekta'dan.

Şu takımın en berbat topçusu,futboldan para kazanıyor olması akıllara zarar.

geçen ki maçta yazdım ingilizlerle oynadığımız. nefret ediyorum şu heriften. O maçtada top ayağına geldi bizim kaleye doğru topa abandı. Madem topu şişirecen rakip kaleye şişir be adam bu ne biçim bi kafa

Yeni bir Ayhan Akman mı doğuyor ? Öyle tek maçla adam değerlendirilmez. Yekta iyi bir yedektir işte, daha başka bişey değil.

Ne kadar futboldan anlamayan genç varsa burda toplanmış. Bknz: İçfındık-Yavuz-Tulung

Edit: + Yiğit + Gürel

Ama Yekta>Melo :lol: Yekta bir kere yanlis oynatiliyor 2. Galatasaray'da oynayacak kapasitede degil. Galatasaray takimin yedek oyuncusu Sampiyonlar Ligi kalitesinde olmali eger hedefimiz Avrupa'da ilk 10 ise. Federasyon yüzünden maalesef bu sezon böyle idare edecegiz.

Yekta'ya ''iyi değil'' demek futboldan anlamamak ise tamam. :ka21:

Şu adama iyi diyen ağır futbol özürlüsüdür. Ligde 3-5 maç izleyen kendini futboldan anlıyor varsayıyor.

Futbolu bilmediğini 20 pozisyonda falan ispatladı yaklaşık olarak.Arkasından ondan daha ivmeli gelen 2 kişi varken ve kaleye kadar olan tüm alan boşken denediği çalım olsun,cezasahası içinde topu uzaklaştırmak için 20 kere bir sağ bir sol yaptığı pozisyon olsun.İyi yedek diye düşübüyordum ama o seviye bile değil gibi.Az oynadığı için kamufle ediyor kendini

ofansif orta sahadan ön libero yaratinca adami körelttik resmen kasimpasa'da takimin 10 numarasiydi, ver kac duvar pasi her seyi yapardi

Geri
Üst Alt