# Yekta Kurtuluş

28 yaşında. 30'una yaklaştı. Bir oturtamadı futbolunu. Akıllı bir futbolcu ama birşeyler eksik.

28 yaşında. 30'una yaklaştı. Bir oturtamadı futbolunu. Akıllı bir futbolcu ama birşeyler eksik.

Valla sürekli forma alamaması eksik...

Ceyhun ve Yekta cidden biri gönderilecekse asla Yekta değil...

Rekabete sokmak lazım Selçuğu da zorlar.

Belki cogunuz katilmaz ama bence en iyi yerlilerimiz arasinda. Yekta hak etmiyor bu muameleyi.

Çok fazla geride oynatıldı. Körelmiştir biraz. Bilemiyorum, yeteneği olduğu açık ama kadroya ara ara girerse çok verimli olmaz.

Bir de Yekta'nın ön liberoda ne işi vardı geçen senelerde hiç anlamamıştım.

Selçuk İnan 2 milyon alıyor bu adam 500bin gerçekten ayıp

Çok fazla geride oynatıldı. Körelmiştir biraz. Bilemiyorum, yeteneği olduğu açık ama kadroya ara ara girerse çok verimli olmaz.

Bir de Yekta'nın ön liberoda ne işi vardı geçen senelerde hiç anlamamıştım.

O konuda bende Fatih Terimi hic anlayamiyorum. Adami neden oraya cekti gercekten garip. Ama bence pozisyonu orasi olmamasina ragmen gayet iyi oynuyor orada.

Daha düzenli oynaması lazım iyi bir futbolcu olduğunu belli ediyor

Saçma olan her transer döneminde takımda onca futbol katili varken gidecek diye haber çıkması.Yekta candır.En önemlisi istikrarı vardır.Hangi maçta görev verirsen ver en kötü idare eder.Top rakipdeyken etkisiz oluşundan dolayı 11 oyuncumuz olamadı.

Mancini fizikli adamları sever.Yekta'yı da aynı Engin gibi tutmuyordu.Ama bir kupa maçında şans buldu hemen göze girdi aslanım benim.Biraz sert olsa tam bir Paul Scholes.

İyi bir Yekta izledik, zaten Selçuk ve Melo dışında bir bu adam var orta alan için, Yekta'nın zinde olması ve güzel beceri göstermesi çok iyi...

Bazı, özellikle içerideki maçlarda Selçuk'un yerine oynayabilir... Şuan ki haliyle zaten Selçuk'tan iyi durumda.

Masallah dokturuyo. Selcuk formsuz oldugu zamanlarda forma alabilir

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Futbol da adamı en sinir eden şey yürüyerek çalım atmak yekta bunu bugün çok iyi yaptı

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kesinlikle gönderilmemeli. Yıllandıkça güzelleşiyor oyunu.

Mancini ile adam kendini bulmaya başladı. Helal olsun.

Geri
Üst Alt