# Yekta Kurtuluş

Serbest kalsa Beşiktaş hemen alır onu bedavaya gondermemeliyiz adamın piyasası var

Bosuna bas bas bagirmadik Trabzona satilmasin diye. Klas gol atti kocum :encouragement:

Topa çok basıyor

Takımı bariz yavaşlatıyor

Gereksiz faul alma çabaları da öldürüyor adamı

Yektayi cok begenmem ama bu adam bize ofansif ortasaha diye alinmamis miydi?

Sonra Fatih hoca Yektayi Engin gibi ortasaha oynatti israrla, ortasaha damgasi yapisti adama yanlis bilmiyorsam...

Son zamanlarda çok iyi oynuyor, bu performansı Selçuk gösterse hepimiz Selçuk'a methiyeler düzerdik.

BgOXj-qCQAElbnU.png

Bebişe bak,maşallah...:)

büyümüş zıpa

Gençler arasında acayip sırıttı. Bir orta saha oyuncusuna göre pas kalitesi yetersiz. Sürekli maçlarda uzun ara paslarında topun şiddetini ayarlayamıyor. Oyuna da ağırlığını koyamıyor. Maçlarda zaman zaman parlıyor ama devamlılık yok.

Antalya kadrosuna alınmamış. Gitseydi iyi olurdu kendisi açısından. Yekta iyi bir oyuncu ama seneye Furkan gelecek. İbrahim Coşkun yetişiyor. Umut Gündoğan var. Yani git gide forma şansı bulması zorlaşacak. Zaten geldiğinden beri de 3-4 maç dışında çok aman aman bir performans sergileyemedi.

Antalya kadrosuna alınmamış. Gitseydi iyi olurdu kendisi açısından. Yekta iyi bir oyuncu ama seneye Furkan gelecek. İbrahim Coşkun yetişiyor. Umut Gündoğan var. Yani git gide forma şansı bulması zorlaşacak. Zaten geldiğinden beri de 3-4 maç dışında çok aman aman bir performans sergileyemedi.

Furkan nasıl oynuyor karabükte izliyormusun. Ben arada denk geliyorum pek gözüme çarpmıyor. Bizde oynayacak çaptamı

Furkan nasıl oynuyor karabükte izliyormusun. Ben arada denk geliyorum pek gözüme çarpmıyor. Bizde oynayacak çaptamı

Öyle direk oynayacak kapasitede değil tabi henüz ama 18 kişilik kadroda rahatlıkla yer alır. Çok dinamik bir oyuncu. Orta sahada bitmek tükenmek bilmeyen bir enerjisi var.

18 kişilik kadro oyuncusu.

Geri
Üst Alt