# Yekta Kurtuluş

He öyle öyle. Tövbe tövbe.

Avatarındaki futbolcunun oynadığı bir orta alanda rotasyonda dahi oynayamayacak kadar rezalet bir futbolcu Yekta.Aldığı her topu ayağında 5 saniye tutmadan pas atmasının yasak olduğunu falan sanıyor sanırım.Bu gibi futbolcuların Galatasaray gibi bir takımda yeri yok.

Avatarındaki futbolcunun oynadığı bir orta alanda rotasyonda dahi oynayamayacak kadar rezalet bir futbolcu Yekta.Aldığı her topu ayağında 5 saniye tutmadan pas atmasının yasak olduğunu falan sanıyor sanırım.Bu gibi futbolcuların Galatasaray gibi bir takımda yeri yok.

Ya bıraksana arkadaşım 1 maç vasat oynadı diye adama burda sallamanın anlamı yok. bu adam şu haliyle bile selçuktan,buraktan,sabriden daha iyi oynadı. Kimi oynatacaksın Ceyhunumu ?

Yekta bir süre oynamali kadroda vazgeçilmez olanlardan daha hirsli ve çalışkan son maçlarda,

2-3 maçtır çok iyiydi ama, bugün oldukça durağan gözüktü. Mancini'de zaten çok kızdı. Resmen Selçuk'a ayak uydurdu gibi bir şey oluştu orada.

Takımda Bu adamdan çok çok daha kötü oynayanlar vardı bugün. Hoca ısrar edecektir hemen kesmez.

Mancini bayağı atarlandı ama suç kendisinde. Yekta savunmanın önünde etkisiz kalıyor. En önemli özelliği topla ilerlemesi ama savunmanın önünde tıkanıyor. Selçuk orda oynamalı, Yekta da çift yönlü oynar daha etkin gözükür. Top sürer, verkaç falan dener..

Müthiş bir oyuncu değil ama kesinlikle Takımın ortalama seviyesinin üzerinde.

Takımdan temizlenecek adamlara en dipte kalanlardan başlanır. Salak saçma yorumlar yapmayın.

Öyle bize level atlacak bir oyuncu değil. Zaten devamlılığı yok. Takım iyi oynarsa ayak uydurmaya çalışır o kadar.

Yahu Ceyhunla kiyasliyorum en kötü çok daha iyi pozisyon becerisi var,topa hamleleri yerinde ısrar edilmeli bu adamda 3mac ustuste oynamiş değil daha

bugün furkan selçuk'tan da yekta'dan da daha iyi oynadı.

dakika 80'de it gibi pres yapıyordu hala..

Kesileceğini düşünmüyorum. Chelsea maçı en büyük sınavı. Göreceğiz bakalım gerçekten bu takım için yeterlimi,Ben İyi oynayacağını düşünüyorum. Umarım yanılmam.

Halı saha topçusu son derece yumuşak bir stil hiçbir ikili mücadelede ayakta kalamaz çok zayıf..

Pasları desen vasat

Hızı desen yavaş

E ne diye oynuyor Galatasaray'da çünkü yabancı sınırı var hay ..

Mancini tuttu kendisini bence. Ceyhun gibi agir ve pas özürlü bir adama tercih etmez Yekta'yi.

Görürsünüz Selcuga kesilmesi gereken fatura buna kesilecek ve hafta sonu oynamayacak.

40 yaşındaki futbolcular bile bu zattan daha hızlı top oynayabiliyor. :disgust:

Geri
Üst Alt