# Yekta Kurtuluş

kapaklari takti

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

devre arası gönderilmeli. kiralık felan da değil, direk bonservisi ile.

An itibariyle takımdaki en uyuz olduğum futbolcu. Fener maçını unutamiyorum bir türlü.

cöp dedik adam gol makinesi cikti

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

84240.jpg

Bu saatten sonra orta sahada sırıtmaya devam eder. Forvet yedeğinin yedeği olarak düşünebiliriz. Gol de atıyor baksana buraktan teknik vuruyor en azından :D

yekta gibi adamı bedava gönderip ne idüğü belirsiz adamlara milyon eurolar mı verdirteceksiniz.

adam kapris yapmaz tavır almaz. ne zaman çık oyna desen çıkar elinden gelenin en iyisini yapar.

harika oynadıgı çok maç hatırlıyorum. Chealse maçı vardı ki bir izlemesi bile ayrı zevkti.

Herşey ilk 11 değil. GS da kaliteli yerli yedeklerede ihtiyaç var ki yekta bu sınıfa giriyor.

Selcuk melo emre hiç farketmez hangisi sakatlansa oynamasa ceza lsa çıkar yerine aslanlar gibi oynar onları aratmaz.

Ama forumun adetidir insanlara çöp demye bayılırlar.

Çok kötü . Hocada değiştiremedim bari oyun kurarken zarar vermesin diye hucuma iti. Şansına 2 gol atı işde ordada :D

Kötü topçu değil. Hep derim bu takımda futbol zekası en yüksek 2 -3 oyuncudan biri. Ama adamın fiziği üst düzey futbola uygun değil yinede yedek olarak dursun

Balçova maçında bile olumsuz anlamda gözükmeyi nasıl beceriyorsunuz? Bir de Veysel var tabi. Al topu geri ver, sonra yana ver 90 dakika böyle geçti.

Geçen sezon çok savundum, hele Ttabzona satılması gündeme gelince. Fener SüperKupa maçında sildim seni aga.

Ondan beri de bir halta yaradığın yok. O penaltı vuruşunu hiç unutamayacağım hehalde.

I am the one who knocks!

Geri
Üst Alt