# Yekta Kurtuluş

Cevap: #25 Yekta Kurtuluş

yekta ilk11 başlasaydı düngece kazanabilirdik.

o kadar iyi bir takım varki sahada bana göre çokta yetenekli olmayan bir yekta iniesta etkisi yaratıyor takımda...

Dün ilk 11de başlasaydı skor daha farklı olabilirdi , çunku creativ bi oyuncu girerken daha bunu gösterdi.

iyi futbolcu olabilir ama kesinlikle 3.750.000 euro değerinde değil ileriki yıllarda katkısı ayhan kadar olur.umarım yanılırım.

Takımın şu an açık ara en yetenekli orta saha oyuncusu....Bu adamın şu ana kadar takıma adapte olamaması tamamen Hagi'nin suçu....

iyi futbolcu olabilir ama kesinlikle 3.750.000 euro değerinde değil ileriki yıllarda katkısı ayhan kadar olur.umarım yanılırım.

ayhan'ın bize yaptığı katkıyı sağlayacaksa bence hiç de azımsanacak bir durum değil. nankörlük etmeyelim lütfen

Keşke uzun seneler boyunca Ayhan'ın Galatasaray'a verdiği kadar katkı verebilse. Unutmayın ki şimdi ıslıkladığınız adama 2 sene önce yerli Xavi diyodunuz.

katkı sağlar yeter ki yerinde oynasın yekdadan kanat oynatmaya çalışırsan verim alamazsın

bırakın adamın bonservisini tartışmayı. olan olmuş bu rakam verilmiş ve Yekta alınmış.

Bu mantıkla Yekta yı değerlendirmeye devam edilirse, Yekta heba olur gider.

3.75 milyon verildi ya, artık ağzıyla kuş tutması lazım taraftara yaranmak için.

Ondan sonra ağlar dururuz yerli kalitemiz düşük diye. Bedavaya olan Sarp, Barış ve türevleri ortada işte

Yekta'yı yönetim aldı belli ki Hagi pek istemedi.

şu kadroda banko ilk 11 oynar. bide ayhana yerli xavi diyen topluluk kim onlarıda psikologa götürmek lazım.

Yerli Xavimi? Siz adamı öldürürsünüz valla :D:D:D:D::D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:DD

Bunu ben demiyordum, bunu diyenler şimdi adamı yerin dibine sokuyorlar. Son 2 seneyi saymazsak Ayhan'ın Galatasaray'a çok emeği geçmiştir, bu sezon da idmandan sonra ek çalışma yapan tek oyuncumuzdur, yaşına rağmen. Son süreçlerdeki performansı yeterli değildir, eleştirilecektir bunalr normal şeyler ama biz türk insanı olarak övmeyi de eleştirmeyi de çok abartılı yapıyoruz, ipin ucunu kaçırıyoruz, ıslıklamalar, espriler, şakalar vs. Sonuçta Ayhan da bıçak zoruyla oynamıyor bu takımda, Ayhan kurtarıcı olarak oynuyorsa bunun faturası Ayhan'a değil yönetime kesilmeli.

Bu adamı bu takımda yedek bırakmak müthiş bir teknik adamlık dehasıdır!

Takımdaki tartışmasız en iy orta saha adamıdır. Hem hücumda hem defansta ama Hagi neyin peşinde anlayamıyorum

Takımdaki 2-3 yetenekli yerliden birisi.O kadar yetersizin oynadığı bir takımda yedek beklemesi büyük saçmalık.

Geri
Üst Alt