# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

yektaya laf yok

hem yetenekli hem istekli ve de gelisime acik

ayhan-aydin-balata-zan-servet ten kurtulmaya bakalim

Bu çocuktan olmayacak mı acaba ya. Valla çok ümitliydim ben. İnşallah olur koçum.

Yekta candir, Sabri'den bile iyidir orta saha mevkisinde bence. Sabri'nin tek artigi daha çok kosmasidir, ama Yekta o kosmayi sahada akili davranislariyla azaltiyo

Yekta -- Selçuk -- Melo

Tartismasiz en iyi orta saha 3'lusudur benim için

Yekta ancak kanat oyuncularının yedeği olabilir

Yekta balonu=Sarp efsanesi

Toplari eziyor,calim atma sifir,pres yapma yok!Tam Sarp efsanesinin kopyasi!6 ay GS...Sarp efsanesi gol sokardi :D :D

A unutum be ...Yekta gelistirecek kendini....:) :),tam Aydin gibi!!:) :)

Orta sahada oynayan Sabri'yi de kesemezse vay haline.

Dün oyuna girdiğinde son anlarda yaptığı bir top kaptırma dışında hatası olmadı ve sabri'nin yerine tercih edilmesi gerekir.

Mutlaka kazanılmalı. Bunun için de yeterli şansı bulur umarım.

NtvSpor'da gidecekler arasında gösteriliyor.Aman diyeyim.Geldiği gün,kaliteli yerli aldık diye bayram ediyorduk.Bu adam,bu kadar kolay gözden çıkarılmamalı.:o

Takımı alıp götürmesini beklersek yanlış yapmış oluruz. Kadro zenginliğinin oluşumu ve rotasyonda kullanılmak için takımda bulunması gereken en iyi yerli oyunculardan biridir. Takımda tutulmalı.

Geçen yıl düzgün takımda oynamadı, bu yıl da daha iyi takımda kendini ispat edecek kadar oynamadı. Kısaca en az 1 yıl daha sabredilmeli Yekta'ya. Kaldı ki, Yekta bir yere gitmeyecek. Mustafa Sarp+Servet+Hakan takımda, Yekta gidecek öyle mi? :o

Geri
Üst Alt