# Yekta Kurtuluş

Cevap: # Yekta Kurtuluş

Eğer Kasımpaşadan Yektayı alamayacak kadar acizsek kapatalım kulübü gidelim daha iyi...

Yekta Trabzonspor'a 2 milyon euro

Galatasaray'a 5 milyon euro.

Bu gün gol atarsa belki bizimkiler farkeder :)

2013'e kadar sözleşmesini uzatmış.

Oyuncu hareketleri sekmesine tıklayın görürsünüz.

‘Yekta’yı al bize’ - Milliyet.com.tr

NEVZAT DİNDAR

Kasımpaşa - Galatasaray karşılaşmasının devre arasında sarı-kırmızılı kulübün Başkanı Adnan Polat ile taraftarlar arasında dikkat çekici bir diyalog gerçekleşti.

Galatasaray Başkanı Adnan Polat sigara içmek için protokol tribününden ayrılırken, bazı taraftarlar, “Başkan Yekta’yı al bize” diye bağırdı. Bir an duraklayan Polat bu ilginç transfer isteğine, “Alacağım, ama başkanı vermiyor ki” diye karşılık vererek, Kasımpaşa Başkanı Hasan Hilmi Öksüz’ü adres gösterdi.

Galatasaray’ın, bir süredir Trabzonspor’un da transfer listesinde yer alan Kasımpaşa’nın başarılı oyuncusu Yekta Kurtuluş için resmi girişimde bulunduğu, ancak lacivert-beyazlı kulüpten olumsuz yanıt aldığı ifade edildi.

Başkan Adnan Polat, Taksim ve civarındaki yoğun trafik yüzünden Recep Tayyip Erdoğan Stadı’na ancak 17. dakikada ulaşabildi. Karşılaşmayı sarı-kırmızılı yöneticilerden Mehmet Helvacı, Taner Aşkın, Murat Yalçındağ, İbrahim Çağlar, Hakan Üstünberk de izledi.

Yekta´yi Cana´nin önünde tipik bir orta saha oyuncusu olarak görmek isterdim. Ama Yekta ben kanat oyuncusuyum diyor ve ben kanattaki meziyetlerini hic begenmiyorum nedense.

Yekta resmen forvet oynuyor.

Yekta sol yada sağ açık ta oynar. Yani 4-3-3 te ileri 3 lünün sol yada sağ tarafında oynar. 4-2-2 de sol yada sağ kanat oynar. Defansif özelliklerini geliştirmesi lazım. Ben dün Kasımpaşada orta sahada oynayan Hüseyinide beğendim. BAM dan sonra bize ilaç gibi gelir...

Yekta´yi Cana´nin önünde tipik bir orta saha oyuncusu olarak görmek isterdim. Ama Yekta ben kanat oyuncusuyum diyor ve ben kanattaki meziyetlerini hic begenmiyorum nedense.

https://www.ligtv.com.tr/VideoHaber/?r=1&hid=83143

Bu röportajda 'kendisine idol olarak Tugay Kerimoğlu'nu seçtiğini çünkü ilk onun bölgesinde oynadığını ama şimdi o bölgede oynamadığını' söylüyor.Bence de kanat değil tam bir orta saha oyuncusu..

Dünkü maçtan sonra bu adamı hala beğenen, ısrarla isteyen var mı?

Geri
Üst Alt