# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Yekta'dan Okan Buruk beklerken o Suat Kaya gibi oynamaya çalışıyor haliyle olmuyor.Okan gibi olmak zorundasın Yekta.Olursan biz de kazanacağız.

ye4-3-3 oynayacaksak sağ içde yekta rahatlıkla oynar güvenelim bu çocuğa ya

beni hayal kirikligina ugratiyorsun yektaaaaaaaaaaaaa

benimde yanima orta saha diye iki tane stoper koysalar bende oynamam

çok silik oynadı yine

selçuk inanın yedeği olarak bu sezonu tamamlar

Bence iyi oynadı,hayır her topa koşmasını mı bekliyorsunuz anlamadım? Adam panik halinde saçma sapan hareketler yapmıyor en azından,çok soğuk kanlı ve pasları da isabetli.

Hiç bir halta yaramadı.Bari Mehmet Ekici oynasaydı da pozisyon yaratırdı.

Yekta yaraticilik acisindan ne yapti bu macta?

elano terk gibi oynadı adam harbiden fazla pısırık gereksiz yerlerde gereksiz yaptığı faullerde cabası ligde yapsaydı kırmızı görmüştü 3 tane üst üste yaptı 1 tanede sonradan sert girdi hakem en sonunda sadece sarı kart verdi

tabi yanındakilerinde faktörü büyük ama biraz daha tempo yapıp insiyatif alması gerekiyor

Böyle vasat bir takıma karşı beraberlik için çıkan takımda herkes gibi oynadı. Önce defansı düşündü bütün oyuncular gibi.

Böyle vasat bir takıma karşı beraberlik için çıkan takımda herkes gibi oynadı. Önce defansı düşündü bütün oyuncular gibi.

defansı düşündü ama ciddi pozisyon bilgisi eksikliği var nerde duracağını hiç bilmiyor forvet arkası yararlı olabilir bizde ancak gizli forvet felan oynatabiliriz araya kaçmaları iyidi kasımpaşada

Kendisine verilen görevi yaptı. Zaten bir parmağı kırıkmış. Milli takım kafaca değişmelidir.

defansı düşündü ama ciddi pozisyon bilgisi eksikliği var nerde duracağını hiç bilmiyor forvet arkası yararlı olabilir bizde ancak gizli forvet felan oynatabiliriz araya kaçmaları iyidi kasımpaşada

her şeyden önce şu korkaklığı üstünden atacak.donuk donuk oynuyor.bi böyle garip

hayal kırıklığına uğratıyor

iyiydi yahu kim iyi oynadıda çocuğu eleştiriyosunuz.......

Beğenmedim.orta sahada sorumluluk almadı,toptan kaçtı.ayağına gelen toplarda da en yakındaki arkadaşına aman top benden çıksın dercesine verdi pası.bunun haricinde pres gücünü beğendim.biraz daha kendine güveni yerine gelirse,fatih terim bir okan buruk yaratabilir yektadan.

ne yapacakti sanki 5 mactir ilk 11 basliyor

aman sabretmeyin direk silin emi

Geri
Üst Alt