# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Lütfen yerli futbolcuları birbirine karşı kışkırtmayalım. Culio da futbol mentalitesi olarak yerli futbolcu gibiydi. Sonuna kadar top için savaşan, çok koşup pres yapan ve kendine özgü tekniği olan bir futbolcu tipi. Sabri, Culio, Yekta gibi sezon boyu 90 dakika oynatılacak kaliteli ve çalışkan futbolcular birbirinin alternatifi değil her zaman aynı anda beraber oynayacak futbolculardır. Bunları birbirine kışkırtan ancak fbli olabilir. Ebou, Melo, Kazım (yeni Elanolar) bunlar maçlarda bir parlayıp on saklanan tipler, ATM futbolcuları, amatör ruh yok bunlarda. Terim'in yeni Lukunku, Sarrları... Pino Arda'dan sonra en yaratıcı futbolcu idi, ondan sonra belki Yekta gelir şu anda. Yektaya tavsiyem. Terim Pino ve Culio gibi seni bitirecek. Bu takımın bu halde başarı şansı az. Başarısızlık oldukça yerlilerden bir günah keçisi bulunur. Onun için sakatlanıp bir kaç hafta beklemek en iyisi. Tabi söyledğim biraz ironik.

Yekta'yı sanırım şimdiye kadar her pozisyonda izledik takımda.. ama ben en çok geçen sene Antep kupa maçında sol açıkta oynadığı oyunu sevmiştim.. İnisiyatif alması gerek biraz daha.. Çok silik kalıyor..

Kendine çok güvenli duruyor ama rölantide oynuyor kendini bellli etmezse yedek olarak kalır.

Sanki toptan kaçıyormuş gibi oynuyor Yekta, oysa takım liderliğini yapabilecek bir oyuncu biraz insiyatif alsa çok daha yararlı olacak ama her nedense insiyatif almaktan kaçınıyor.

emre colak ve yekta cok kotu izlenim verdiler bugun

ikisindende cok umidim var umarim gecicidir

Kasımpaşa'da takım onun üstüne kuruluydu ve insiyatifi hep o alıyordu. Ama şimdi öyle olmuyor tabi. Onun yeteneklerini takıma entegre etmek de FT'nin işi ki eminim uzun vadede yapacaktır.

Yeteneğine yazık ediyor. Pırpır gibi adamsın, araya girip çıkarsın. Ne bu güvensizlik? Biraz daha sorumluluk alsa direk oynar.

emre colak ve yekta cok kotu izlenim verdiler bugun

ikisindende cok umidim var umarim gecicidir

Yekta hatasiz oynadi? 100% pas orani vardi adamin. 2-0 ondeyiz. Ayrica iceriye kosu yapan yegane adamdi Selcuk yorulunca.

Ben anlamiyorum nedir begenme/begenmeme kriteri buralarda. Biraz bakin mac topigindeki onceki sayfalara ilk gol olana kadar herkes "berbat, rezil" diyor, gol ve sonrasi sayfalar "muthis, harika, daha Drogba gelecek".. Igrenc.

böyle yorumlar yapmayi sevmem ama gereksiz bir oyuncu. fazla yorum yapmaya gerek yok. 4 milyon cöpe gitti.

Sıfr güç, sıfır sorumluluk, bırakmış gibi. Bu taraftar çok güvendi ona, ama yanlış yapıyorlar bence.

Adam genç değil ki neyi bekleyeceğiz daha.

Bence senin doğrularını yapmaktan daha iyi.

Sonra ıslıklanmaması için söylemiştim. Yekta 4 lig maçında hiç ilk 11 e giremedi. Hazırlık maçlarında Fatih Terim tarafından düşünülmedi. Kazandığı dakikalarda etkisizdi. Sadece iyi bir Galatasaraylı. Bu hali ile Ayhan'ı dahi kesemez..Malesef.

Yekta da forum efsanelerinden olmaya aday

yalnız bu iyimi kötümü bilmiyorum ama yekta da hırs göremiyorum..yedekliği kabullenmiş maça girincede o kadar basit oynuyorki hata yapmıyım telaşesi içinde gibi..böyle giderse klasik bir oyuncu al pası ver pası tarzında gs kariyeri biter..hırslı görüntüsü yok

yetersiz,sorumluluk aldığı tek maç hatırlamıyorum geldiğinden beri.

bende ona çok güveniyordum ama iş işten geçiiyor.

aynen zaman daralıyor onun için ama sankı o çoktan edekliği kabullenmıs gibi..gs kariyerinde klasık sonradan 15-20 dakka girerim düşüncesine bürünmüş bile.o neyse oyun tarzıda basit bi görüntüye bürünmüş..

Geri
Üst Alt