# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Yektanın golü atamamasının tek sebebi maç eksiği yoksa o kaleciyi gecer yedek klübesine gider ahlak uzmanı mehmetide geçer golü atmaz çizgide bırakırdı:)

Ben de bu yorumu yapacaktım. Oynamadığı için bazı pozisyonlarda doğru hamleler yapamıyor. Bence ayağına topu aldığında çok iyiydi.

Forumdan bir arkadaş kızmayın mı abartmak gibi olmasın İniesta gibi demişti :D Bende aynen katılıyorum topun ayağında duruşu , oyun stili aynı İniesta.

o pozisyonu gol yapmalıydı.herşey daha farklı olurdu.aynen devam yekta aynen...

Yedek olarak iyi bir alternatif ancak oda performansını üste taşımalı.

bence Yekta yeni Selcuk Inan olabilir, cok zekice oynyuor, tabi suan kendine güven yok, ve pratik lazigm, ama bana göre hic ama hic kimseye bunu vermemeliyiz. Yekta ve Inan yani bir Iniesta, Xavi olabilirler.

bi ara kadroya baktım yedeklerde yok. o riera denilen arkadaşın yerine olmalıydı kadroda.yekta solbek bile oynar lan...:D

şaka mı yapıyorsun bilmiyorum ama çok kötü fikir değil hocam şu yoklukta inan ki gider.

ciddiyim.yekta 1-2 maç denenebilir.bişey kaybetmeyiz.her iki ayağınıda kullanan ,pasla çıkan ,hücuma katılmayı seven biri.işin defans tarafında da ikili mücadeleye girer zaten. e defansif katkı verebilceğini de gördük kartalspor maçı ölçü olmasa bile..

yekta oynasın la akhisar maçında :D

Oynarsa, ön libero veya orta sahanin göbeginde degil! Sol acik, Sag acik veya forvet arkasi oynamali.

Yekta bir hücümcu. Pas yapan, veya pas trafigini yukselten bir futbolcu olmadi hic bir zaman. Kasimpasa da sol acik'ta oynuyordu genelde. Ve topla iceri katediyordu cogu zaman.

Oyuncularimizi elestirmeden önce, iyi kullanmamiz lazim.

Ali Turan örnegi var birde. Adam felaket yeteneksiz. Rezil futbolcu. AMA, herseye ragmen bir sagbek degil! Onu israrla sagbek oynatan Rijkaard'a burdan selamlarimi iletiyorum.

(Ali Turan tabiki Galatasaray takimin defansinda oynayabilecek kapasitede degil, ancak Servet'ten kötü oynayabilecegini dusunmuyorum)

Çok inandığım bir oyuncu.Ah bir gol atsa açılacak ama olmuyor işte.İnşallah Akhisar karşısında şans bulur ve yükselişe geçer.

bugun yine forma şansı buldu #35 yekta reyiz

kesinlikle oyuna girdigi dakikadan itibaren sırıtmıyor ve üzerine düşen görevi tam olarak yapıyor yani kimse ''bu kim lan'' demiyor hem olumlu hemde olumsuz anlamda olumsuz kısmına gelirsek extra bir iş yapamadı reyiz bir türlü ortaya yeterli bir oyun koydugu bir gerçek ama pastanın üzerine asist veya bir gol ile çilek kondurması şart

hala iyi bir alternatif düzeyinde

daha çok süre vermesi lazım hocanın. iyi oyuncu. maç ritmi lazım

o topla süzülmesi bile iniesta gibi şerefsizim.klas adam ya..

Geri
Üst Alt