# Yekta Kurtuluş

Cevap: #25 Yekta Kurtuluş

Çok iyi olacak demiştim geldiğinde.Futbol zekası çok yüksek Yekta'nın.Top ayağına gelmeden bir pozisyon sonrasında neler yapabileceğini düşünüyor.

arda da geldiğinde daha iyi oynayacak bence, barışla ayhanla ne kadar iyi oynamasını bekleyebiliriz ki? ;)

Bence bu senenin en flaş transferi oldu.B-A-M üçlüsünden sonra gözüme Xavi gibi gözüktü.:D Hele o topukla topu geriye çekip 2-3 kişiyi oyundan düşürmesi yokmu beni bitirdi.:)İlk maç için biraz heyecanlıydı ama heyecanını üzerinden atınca dahada iyi olacak.Zamanla arkadaşlarını tanıyınca pas şiddetlerini felanda iyi ayarlar zira dün çok basit 2-3 top kaybı yaptı bu şekilde.Daha iyi olman dileğiyle:tiphat:

- Doğuştan Fanatik Galatasaraylı

- Üniversite Mezunu

- Yabancı Dil

- Futbol Zekası

- Top Tekniği

- Genel Kültürü

- İzmirli Olması (Metin Oktay)

Umarım liderlik vasıflarıda vardır.

Ben geleceğin Kaptanını görüyorum onda.

Bence bu senenin en flaş transferi oldu.B-A-M üçlüsünden sonra gözüme Xavi gibi gözüktü.:D Hele o topukla topu geriye çekip 2-3 kişiyi oyundan düşürmesi yokmu beni bitirdi.:)İlk maç için biraz heyecanlıydı ama heyecanını üzerinden atınca dahada iyi olacak.Zamanla arkadaşlarını tanıyınca pas şiddetlerini felanda iyi ayarlar zira dün çok basit 2-3 top kaybı yaptı bu şekilde.Daha iyi olman dileğiyle:tiphat:

o da normal bizimkilerin içinde, hele Hakan Balta varken.

Yekta Sivas Maçında Ne Yaptı?

Video varmı renktaşlar?

27195_345823008304_644278304_3579606_5168700_n.jpg

Çisem Kurtuluş, Yengemiz, Yekta'mızın eşi, Bu arada dikkat edin stad Ali Sami Yen, yani Yekta daha Galatasaray'da forma giymiyor. Ailecek Fanatikler. :)

bence kendisi 10 yil sonra efsane diye hatirlanabilir ( b.korkmaz, hasan sas gibi )

İnşallah ayhanın yerinde oynar ve onu keser..

iniesta yi andiriyor:D

Kumaşı iyi belli ediyor bunu, bir de yürekten oynuyor bu da bir artı

Yekta'nın hucum oyuncusu olduğunu çok tekrar ettim, bazı arkadaşlarımız Yekta'yı ön libero bile yapmışlardı.

Yekta'nın oynayabileceği en geri pozisyon, Barça'da ki sisteme göre İniesta'nın pozisyonudur.

---İniesta----------

------------Xavi----

-----Busquest------

Dün ki maçta ,ikili sıkıştırmadan ince çalımlarla kurtulmasını hayranlıkla izledim..

10 top çalmış dün oha:D

Galatasaray da ilk maçı olmasına ve o atmosferde oynamasına karşın gayet soğuk kanlı ve yerinde müdahaleleri vardı.

Muhteşem üçlüyü kes*ip atanlardan olacağına inanıyorum.

Hoşgelmiş.

Geri
Üst Alt