# Yekta Kurtuluş

Cevap: #25 Yekta Kurtuluş

Gelecek için umut verdi ilk maçında.

bazıları gibi dönek değil harbi G.Saray lı.dün not defteri programında fener-G.Saray maçında kadıköy de stadın içinde G.Saray formasıyla bizim taraftarlarla çekilmiş fotoğrafı vardı

file.php

işte kanıtı.

Çok YARATICI bir oyuncu. Sevindim bize geldiğine.

Bakalım Kasımpaşa ile Galatasaray arasındaki farkı görebilecek mi?İnşallah küçük takımın büyük topçusu değildir.

Yekta - Cana - Cluio üçlü orta sahası defans ve forveti çok dengeleyebilicek yapıya sahip tam Premier league oyuncularını andırırlar eğer beraber form tutarlarsa

İngililizler'in bir transfer politikası vardır. Derler ki takımınıza transfer yapacaksanız, hangi mevki olursa olsun,geldiği eski takımda bir numara olsun,takımının en göze batan oyuncusu olsun derler. Yekta Kasımpaşa'nın en iyi oyuncusuydu. Kesinlikle başarılı olacaktır. Karakterli,özgüvenli ve yetenekli bir futbolcu.

Bizden çok kaliteli oyuncular geldi geçti ama ilk defa bir oyuncuya daha oynamadan kanım ısındı.

Bu adamı sevdim ,çok iş yapacak bizde.

Vay be, sonunda Galatasarayi en az benim kadar seven bir futbolcumuzun oldugunu bilmek, coook güzel.

Yekta kaptan olacaksin, kaptan.

Cana,Yekta,Sabri,Baros,Arda,Neill beşgenine Yekta da eklendi.Bu adamlar hakkaten Galatasaraylı.

harbi Galatasaray lıymış.en az benim kadar.helal olsun.bize çakma Galatasaray lı değil,böyle adam lazım.

Vay beee Helal olsun harbiden ama duydumki yengede fanatik bizdenmiş:) Allah bozmasın.

Kadıkoyde taraftarlarla takımını desteklemiş yekta kurtulus böyle bir adam Arda sabri yekta bu takımın sadece oyuncuları degil sahadaki bizleri

Sözde değil,özde Galatasaraylı.

bu evlenme teklifi 2008 yılında

Geri
Üst Alt