# Yekta Kurtuluş

Cevap: #25 Yekta Kurtuluş

Böyle bir adami kanat oynatmak nasil bir mantiktir yahu, orta sahada da Sarp oynuyor. :o

kendi kapasitesinin altında maç çıkardı beklentilerin altında kaldı.

Ulan bu adam nasıl kanatta oynar. Bana göre maçın en saçma olayı (Ufuk'un yediği gollerden sonra) Hagi'nin Barış sakatlandığında Sarp'ı alıp Yekta'yı kanatta tutmasıydı. Ne kadar sövsem az. Şu adamın orta sahada oynaması gerektiğini küçücük çocuk anlar. Hagi nasıl görmüyor? Nasıl olsa Stancu girecekti oyuna, bu gün gibi aşikar. Madem nasıl olsa girecek Barış sakatlandığında Stancu'yu alıp; Kazım'ı kanata çekseydi Hagi. Yekta'da ortada oynardı, çok daha sağlıklı bir kadro düzeni olurdu. Hayır bir de oyuna alınan adam adam olsa gene neyse ama oyuna giren adam M. Sarp !

4 milyon ha. aferin sezgin. Sakin Taner Yalcin'a 1 milyon verme he. adam alman altyapisi almis ama alt tarafi köln de oynuyor yani. degmez.

Hagi bu adamı da kadro dışı bırakacak yakındır.

Kazım sağ kanatta olmalıydı Yektada ortada tabiki

ah hagi ah bu adamıda yakıcan

Geçin bu adamı da. Daha önce dediğim gibi vasat bir adam. İdare eder bir yedek olur.

Pas trafiği yoksa ve bu adam ortasahaysa bu durumdan sorumludur.Pas trafiğini ben mi yapacam ortasahalar yapacak

Senin yanında Bam koysalar, hayata isyan edersin.Mourinho teknik direktörlüğü bırakır bu adamlarla çalışsa.Neden bahsediyorsun sen?

Senin yanında Bam koysalar, hayata isyan edersin.Mourinho teknik direktörlüğü bırakır bu adamlarla çalışsa.Neden bahsediyorsun sen?

Yanındakiler kötü olsa bile bir kere gelip savunmadan top almadı top kaçtı hep.Tüm maç 3 kere falan topla buluştu herhalde

BAM çukuruna giren futbolcu o çukurdan çıkamıyor.

Yanındakiler kötü olsa bile bir kere gelip savunmadan top almadı top kaçtı hep.Tüm maç 3 kere falan topla buluştu herhalde

İddia ediyorum şu orta sahaya Xavi gelsin o da sıradanlaşır.Yüzeysel bakmayacaksın oraya.Futbol bir takım oyunudur ve takımla beraber yükselir futbolcular. Yekta da öyle bir futbolcu.

İddia ediyorum şu orta sahaya Xavi gelsin o da sıradanlaşır.Yüzeysel bakmayacaksın oraya.Futbol bir takım oyunudur ve takımla beraber yükselir futbolcular. Yekta da öyle bir futbolcu.

Haftaya barış ve ayhan yokkende izleme fırsatı bulucaz bakalım

barış,sarp,ayhan,sabri,balta gibi işi bitmiş adamlarla oynadığı sürece bundanda bir şey olmaz

Yekta'nın bugünkü performansının Ayhan'dan, Mustafa'dan iyi olduğunu falan düşünmeyin. Lesh gibiydi lesh.

Geri
Üst Alt