# Yekta Kurtuluş

Cevap: #25 Yekta Kurtuluş

Twitter

yek_35

Üzüntü neymiş şimdi daha iyi anlıyorum...

Yekta kanat oyuncusudur bu arada. "Kanatta oynadı diye kötüydü" tezinizi çürttüm. Orta sahada da oynayan kanat oyuncusu.

Sahidende yyektanın gerçek yeri sağ kanattı sonradan ortaya kaydırılmıştı böylece bir mazeret daha ortadan kalktı

Gerçekleşle yüzleşmekten kaçıyorsun bence yektadan başarısız olacak elanonun ilk zamanlarındada böyle bahaneler vardı hatırlarsan

Nerden anladın başarısız olacağını?2 maçtır toplam sadece yarım devre kendi mevkisinde oynamış bir oyuncu hakkında nasıl böyle kesin bir kanıya vardın?Bunu bana mantıklı bir şekilde açıklarsan sevinirim.

Nerden anladın başarısız olacağını?2 maçtır toplam sadece yarım devre kendi mevkisinde oynamış bir oyuncu hakkında nasıl böyle kesin bir kanıya vardın?Bunu bana mantıklı bir şekilde açıklarsan sevinirim.

Galatasarayda ilk izlenim çok önemli.Transferlerin çoğunda iyi başlayanlar aynen devam etti kötüler için yıllarca düzelmesi umudu ile beklendi ama düzelmediler

Yekta kanat oyuncusudur bu arada. "Kanatta oynadı diye kötüydü" tezinizi çürttüm. Orta sahada da oynayan kanat oyuncusu.

Sahidende yyektanın gerçek yeri sağ kanattı sonradan ortaya kaydırılmıştı böylece bir mazeret daha ortadan kalktı

Son 1.5 sezondur izlediğim Yekta orta sahada oynuyordu ve bu çıkışınıda orta sahada yaptı.Nerde ne zaman oynamış Sağ kanatta?İzmirspor'da falan mı?

Yekta kanatta kötü oynadı kabul edelim tamam da adam kaç pozisyonda çapraza kaçıp içeri katetmesi için Sabriye yol açtı ama Sabri koşmadığı için o pasları vermedi. En az 3-4 pozisyon net hatırlıyorum Sabri'yi 0 a bomboş indirebileceği.

Yektanın gerçek mevkiisi sağ kanattır geçen yıl çoğu maçta sağ kanat oynadı

Anlama kıtlığı var heralde?Bu adam zaten geçen sezonun ikinci yarısı,ofansif orta saha oynayarak yaptığı çıkış ile adından söz ettirdi.Biz orta saha da yeteneklerini sergileyen Yekta'yı aldık.Kanatta oynayan Yekta'yı değil.

Ayrıca geçen sezon kanat oynadığını kanıtla bakalım,merak ettim.Demekki izlemişsin maçları.

Geri
Üst Alt