# Yekta Kurtuluş

Cevap: #25 Yekta Kurtuluş

Yekta yetenekli bir futbolcu, fakat kanatta kötü oynuyor. Geçtiğimiz sezon sağ açıkta oynadığı oldu, iyi oynadığı çok maç var hatta sağ kanatta ama bana göre en etkili oynayacağı yer forvet arkası ve orta sahanın ortası.

Sağ kanat değil sağ iç oynuyordu adam.Sallamayın..

Kanat mı değil mi durumunu boşverelim. Ayhan yerine Yekta oynasaydı daha mı kötü olurdu?

Yekta gibi yetenekli adam var elinde orta sahada oynatmiyorsunda, yine bizi sarplara, ayhanlara, barislara muhtac ediyorsun

Bu adamlar derin devletten falan mi kardesim, mecburmusunuz bunlari oynatmaya

Ben beğendim.Klas hareketler yapıyordu ilk yarı reis :tiphat:

Yekta'nın en yararlı oynayacağı yer orta sahanın ortası veya forvet arkasıdır. Büyük ihtimalle Tugay Kerimoğlu orta saha için aldırdı Yekta'yı. Evet, Kasımpaşa'da zaman zaman kanatta da oynadı fakat Kasımpaşa'da sağ açık oynamak başka, Galatasaray'da başka.

Adama top gelse birşeyler yapacak belli yani. Arapasları etkili falan ama Bursa maçında top gelmedi doğru düzgün. İlkyarıda bi pozisyonda aradan Sabri'ye çok güzel pas bıraktı Sabri'nin şutunu kaleci kornere çeldi zaten en net pozisyonumuzda buydu.

--------Cana

---Yekta----Culio

böyle bir 3'lüde güzel işler yapar. Ayrıca zor zamanlarda daha ileri uca da kaydırılabilir.

En azından adam top oynamasını biliyor. Takımın yarısı futboldan habersiz.

Orta sahada oynamamasına şaşırıyorum. Hani sağda adam olmasa birşey de demezdim ama... Kazım, Aydın... Kadroda orada oynayabilen iki oyuncumuz var. Büyük ihtimal haftaya da sağ açıkta oynatılacak. Mustafa Sarp reyiz ortada resital yapacak bize...

Ancak forvet arkası oynayabilir. İki yönlü bir ortasaha oyuncusu değil. Forvette de Stancu olmalı. Açıklarda Kazım, Pino, Kewell oynayabilir.

Umarım Ali Turan'ın Kayserispor'da sağ bek oynaması gibi, Yekta bizde sağ açık oynamaz.

Umarım G.Antepspor maçında ortasahamız;

---Cana

Yekta-Culio şeklinde olur.

Hagi, bir futbolcunun mevkisi ile oynamaya bayılır.

Yekta'nın kolay kolay sürekli sol iç oynayacağına hiç ihtimal vermiyorum.

Kaliteli ender yerlilerimizden birisi bence.

Sabri'ye attığı pası şaşkınlıkla izledim, böyle pasları bu takımda görmemiştik, buna sevinmek ne kadar acı.

Adama top gelse birşeyler yapacak belli yani. Arapasları etkili falan ama Bursa maçında top gelmedi doğru düzgün. İlkyarıda bi pozisyonda aradan Sabri'ye çok güzel pas bıraktı Sabri'nin şutunu kaleci kornere çeldi zaten en net pozisyonumuzda buydu.

--------Cana

---Yekta----Culio

böyle bir 3'lüde güzel işler yapar. Ayrıca zor zamanlarda daha ileri uca da kaydırılabilir.

En azından adam top oynamasını biliyor. Takımın yarısı futboldan habersiz.

Cana stoperden başka bir yerde oynayamaz.

Kendisi Erik Gerets^den daha iyi teknik direktör , çok biliyor

Üstelik Saidou,Cihan,İnamoto'yla oynattığı hücüm futboluyla gözlerimizin pasını silen,Marsilya'yı Lyon'un hükümdarlığında geçen Fransa'da şampiyon yapan Gerets'ten.

Geri
Üst Alt