# Yekta Kurtuluş

Cevap: #25 Yekta Kurtuluş

Yerli tayfasına uyar diye çok tırsıyorum.

son 5 yilda Arda dan haric galib takimda en iyi türk futbolcu, ama buda olmadi, adam gibi türk yokki takimda

neyse bana göre bu sezon un en dogru hamlesi, ama buda olmadi, sanki bu sezon da baska bir olumlu hamle oldu da...

Ayhan'ı yerinden eder ve etsinde inşallah.Yalnız ayağında fazla top tutuyor.

ya beyler şimsi bu adam orta sahanın ortası diye alınmadı mı yoksa ben mi yanlış biliyorum hagi ama kanatlarda oynatıyor yani orta alanda adam olmamasına rağmen

Üstelik Saidou,Cihan,İnamoto'yla oynattığı hücüm futboluyla gözlerimizin pasını silen,Marsilya'yı Lyon'un hükümdarlığında geçen Fransa'da şampiyon yapan Gerets'ten.

Gerets Marsilya'yı şampiyon yapmadı.

Şu adamları kendi mevkisinde oynatalım yada hiç oynatmayalım. Defansif ortasaha mı, b2b mı, sağ kanat mı hepside farklı görevli olan pozisyonlar.

Takımda mental olarak diğer yerli oyuncuların çoğundan 234231423 kat üstün böyle bir adam varken onu kanada hapsetmek saçmalık. Dilerim Hagi hiç ummadığım bir şeyi yapar ve Yekta'yı sağ iç gibi oynatır.

Takımda mental olarak diğer yerli oyuncuların çoğundan 234231423 kat üstün böyle bir adam varken onu kanada hapsetmek saçmalık. Dilerim Hagi hiç ummadığım bir şeyi yapar ve Yekta'yı sağ iç gibi oynatır.

Katılıyorum,kanatta oynatmak çok da akıllıca değil gibi geliyor bana da. Sağ iç oyuncusu olmaya daha yatkın.

Adam yeni bir takımda oynuyor ilk maçları. Ortalıkda gözükmese de Yekta da ısrarcı olmaya devam.

Henüz üçüncü resmi maçı ve millet sallamaya hazır kıta.Yazık

bi maçta yere göğe sığdıramadınız bi maçtada yerin dibine soktunuz...nasıl bir anlayışa sahipsiniz anlayamıyorum

Geri
Üst Alt