# Yekta Kurtuluş

Cevap: #25 Yekta Kurtuluş

alındıgı gün söyledim yine söyleyecegim ,yekta kurtuluşu orta sahamıza ilac diye alanlar,onu iki yönlü oyuncu oldugunu iddia edenler tamamen futbol cahilidir

yektanı oynayabilecegi yer fortvet arkası ve yahu sağ acık gibidir ve yekta kurtuluşun bonservis ederi en fazla 1,5 milyon eurdur...

Bugün çok kötüydü, bir an önce düzelir umarım.

Daha evvelde yazdım, oyun icinde fazla pasif kalıyor. Rakibi ısırmıyor. Direk hücumcu olacak kalibrede bir oyuncu zaten degil, bu dediklerimi yapamazsa bir yere gelemez.

Ahh be olm, senin kötü oyunun yüzünden Sarp girdi oyuna ve herşey berbat oldu.

Çok tutuk oynuyor, ben ne kadar kendisinden fazla birşey beklemiyor olsam da umarım açılır yakın zamanda da beklentileri olanların beklentilerini karşılayabilir.

Cenk Tosun'u görenler bu verilen 4 milyonun ne kadar zarar oldugunu görmüstür umarim. 4 milyona Taner Yalcin, Cenk Tosun, Tunay Torun gibi 3 süper alman patentli topcu gelirdi. millet anlamiyor galiba. almanyadaki türkler her türlü Türkiye'dekilere 10 basar. yahu amatör kümeden gelip süper ligde oynayanlar var biz neyde bahsediyoruz. cenk 3. ligde 15 gol atmis. boru mu.

Cenk Tosun'u görenler bu verilen 4 milyonun ne kadar zarar oldugunu görmüstür umarim. 4 milyona Taner Yalcin, Cenk Tosun, Tunay Torun gibi 3 süper alman patentli topcu gelirdi. millet anlamiyor galiba. almanyadaki türkler her türlü Türkiye'dekilere 10 basar. yahu amatör kümeden gelip süper ligde oynayanlar var biz neyde bahsediyoruz. cenk 3. ligde 15 gol atmis. boru mu.

Çok haklısın renktaş,4 Milyon euro verip 26 yaşındaki adama vereceğin paraya dediğin adamları bonservis+yıllık ücretleri dahil alırdın.Saçma sapan paralar saçıyoruz sonra ağlıyoruz paramız yok dogru duzgun oyuncumuz yok kalite yok..Yok zihniyet bitik zor ya bu kafayla zor.

Mustafa Sarp Yekta'yı keserse,Yekta intihar etsin.

Maçı Galatasaray adına bitiren hamle Mustafa Sarpın girmesi idi.Kör olmayın. Hakan o bölgede Yekta'yı tamamen pasifize etti.

bence cok iyi oynadi

ps: boyle diyeyimde kellesini ortalikta isteyenler bi dursun

Beyler rakibi 2'li sıkıştırdğımız her pozisyonda Yekta vardı dikkat edin.Pek görünmedi ama maçı dikkatli izleyenler çok çalıştığını görür bence.Yine de kötü oyununu perdelemiyor ama ağır eleştirmek için çok erken,2.yarı çıkmasaydı keşke daha aktif olurdu diye düşünüyorum.

antep maçında oldukça kötüydü

bunda mevkisinin sürekli değişmesi ve yanlış mevkilerde oynaması etkili oldu

bugün cok kötüydü ama beklemek lazim daha yeni geldi adam ayrica kanatta oynatilmazsa daha iyi olur kanatlarda fazla iyi oynayamiyor

Geri
Üst Alt