# Yekta Kurtuluş

Cevap: #25 Yekta Kurtuluş

Bam üçlüsünden farklı değil gibi ama 1-2 maç daha bekleyelim

Yekta kendini bulacaktır , ondan cok fazla seylerde beklemeyin . Ama emre belözoglundan daha iyi oldugu kesin bundan kimse süphe duymasın . Ama asla bir steve g degil tabi..

adnan sezgin futboldan'da futbolcu dan da anlamiyor. yekta iyi kötü zaman gösterir. ama asla 4 milyon etmez. sen Veli Kavlak'a 2 milyon verme, Yasin Pehlivana para vermem de, Taner'e 1 milyonu cok gör sonra git Yekta gibi adama 4 milyon ver. akla zarar. Gercekten söyle bakiyorum. son on yilda adam akilli 3 tane topcu cikmis Türkiye de. Emre, Arda, Gökhan Gönül. Gerisi hep vasat veya altyapisi zayif. Avrupaya bakiyorsun: Nuri, Mesut, Gökhan Inler, Yasin Pehlivan, Hamit, Serdar Tasci, Ömer Toprak ve birde son dönemde parlaya Ilkay, M.Ekici, Tunay Torun, Cenk Tosun, Tolgay Arslan. Daha da alttan Yunus Malli, Tolga Cigerci, Oguzhan Özyakup, Emre Can vs. gibi üst düzey oyuncular gelmeye devam ediyor.

artik biri su altyapilara el atmali. Yekta, M.Topuz gibi adamlara iyi deniyor bu ülkede ve tonla para isteniyor. Cenk Tosun 600 bin e gitmis Antepe. birileri utansin artik.

İkinci maçta darağacına yollanmış.

Kölnlü taner yalçın alınsaydı keşke yektadan çok daha büyük bir potansiyele sahip

Yektaya tabiki cok güveniyorum ama bu kadar pas yapmayi sevmeyen biri oldugunu hic bilmiyordum.

Gercekten, umarim böyle devam etmez.

Pas konusunda, Baris, Sarptan farksiz, cünkü topu istemiyor, almiyor.

Ama top ayagina gelince, en iyi kullananlardan biri, cokta yakisiyor ayaginda top ama dedigim gibi, kacak oynamayi brakmali acilen.

suana kadar bir numarasini göremedik...böyle devam ederse gidici

Konuşmak için çok erken, takımda oluşan olumsuz havadan Yekta gibi genç ve üst düzey takımlarda oynamaya alışkın olmayan oyuncular çabuk etkilenir.

Yekta sağ iç oynadı bu sefer ama beklediğim performansı gösteremedi orada.Biraz daha önde oynatmak gerek.

verilen paraya yaniyorum, cimrilikten oyuncu almazlar senelerdir sonra sen git düsmemeye oynayan bir takimin oyuncusuna 4 milyon ver,

olacak ismi simdi bu, bence cok gereksiz bir transfer o paranin üzerine 2 milyon kat iyi bir önlibero al!

Hagi Yektayı neredeyse on libero gibi oynatıyor. Ne gelirse başımıza yerinde oynamayan adamlardan geliyor. Yekta yabana atılacak bir futbolcu değil.

4 milyon edecek bir futbolcu değil, kasımpaşayı tebrik etmek lazım iyi kakaladılar bize.

Biz futbolcuyu kullanmayı becremiyoruz birtürlü.Kimler geldi,kimler geçti.Hepside üst düzey oyunculardı.Ama hiçbirinden verim alamadık neredeyse.Yekta da çok iyi bir oyuncu.Umarım sonu diğer oyunculara benzemez.

hayrett yaa.culio konusuna giriyorum ona saydırıyorlar,stancu ya giriyorum onada kötü yorum yapanlar var,yektaya giriyorum yok gidici olur böyle,bamdan farkı yok vb... insanları 1 2 maçla asmayı kesmeyi bırakın artık.2 maç olmasını geçtim yerinde oynamayan adamlara laf ediyorsunuz yapmayın bunu

hayrett yaa.culio konusuna giriyorum ona saydırıyorlar,stancu ya giriyorum onada kötü yorum yapanlar var,yektaya giriyorum yok gidici olur böyle,bamdan farkı yok vb... insanları 1 2 maçla asmayı kesmeyi bırakın artık.2 maç olmasını geçtim yerinde oynamayan adamlara laf ediyorsunuz yapmayın bunu

Bu taraftara kimi getirirsen getir,hemen gidici olur,yerine adam beğenilir vsvs.

ön libero gibi oynatırsan oynamaz tabi

dün kötü bi performans gösterdi ama hep öyle olacak anlamına gelmiyor.takımın ender kaliteli oyuncularından.ilerde toparlayacaktır.

Geri
Üst Alt