# Yekta Kurtuluş

Cevap: #25 Yekta Kurtuluş

yekta kötü oyuncu degil cokda iyi oyuncuda degil heleki orta göbekde oynayacan hiç degil..

yekta kurtuluş sağ kanar veyahut forvet arkası oynayabilecek vasatın biraz üstü bir oyuncu,öyle gelişecek cok gencde degil keza 25 yaşında

sonuc olarak cuvalla dagıttıgımız,çöpe attığımız milyon eurolardan kasımpaşa klübüde 4 milyon euro ile abad oldu...

Yekta Kurtuluş Sarp'ın yerine dışarı çıkarılabilecek futbolcu hiç değil!

Arkadaşlar... Takıma inanmak ve güvenmekten başka bi çaremizyok.. sadece takımda bazı gereksiz ve kanser gibi bulaşmış bazı oyuncular var, bunların derhal gönderilmesi veya takımla ilişkisi kesilmesi gerekiyor.. bunların başında ARDA, AYHAN, MUSTAFA SARP, HAKAN BALTA yer alıyor bu benim yorumum.. arda yı artık kaptan olarak görmek istemiyorum.. Takımda bulunan CULİO, YEKTA, STANCU, NEİL, KEWEL, SERVET çok özverili ve kişilikli oyuncular. takımı organize edilmesi için bu kişilere güvenilmesi ve organize edilmesi gerekli.. ben hafta sonu oynanacak olan ESKİŞEHİR maçından çok ümitliyim.. çok farklı bi galatasaray izleyeceğiz.. çok şanssızlıklar yaşıyoruz.. herşey üst üste geliyor.. sanki bilerek ve kasten böyle hazırlanıyor.. sabretme, kenetlenme ve inanma zamanı.. kimse küsmesin ve kırılmasın.. iyi günde varız kötü günde olmayacağızmı.. hafta sonu eskişehir maçında buluşalım...

Mustafa Sarp ve Barıştan çok daha iyi olduğu açık, ancak bugunkü oyunu yeterli değil.

-Daha fazla sorumluluk alması ve hücümda etkinlik göstermesi gerek.

-Pasları ve oyun zekası iyi olmasına rağmen basit hatalar yapabiliyor, en azından bugunkü maç için.

Daha önce yazmıştım hala geçerli.

Abi iyice cozuttunuz yaw.Herkesi bir maçta göklere çıkartıp bir maçta yerin dibine sokmak da neoluyor? Bir oyuncunun kalitesini anlamak için en az üst üste 10 maçını görmen lazım.Bu 10 maç sonunda iyi bir grafik yakalamışsa eğer onun hakkında bir fikir sahibi olursun.Ama kesinlikle bir yargı getirebilmek için 10 maç bile yeterli değil.-Ki aranızda 45 dk için yorum yapan bile var.Yazık ya ne diyeyim ki:o

Bu adamı bir türlü çözemedim. Sahada adı pek geçmiyor BAM dan farksızmı acaba diye düşünüyorum.

şu ana kadar 1 iyi 2 kötü maç çıkardı. Sezon sonuna kadarki performansı geleceği hakkındaki durumunu belli edecek.

Artık tahammül yok. NeArda ne Baros. Herkes ayağını denk almak zorunda.

Bu taraftarın psikolojisinden şüphe duyuyorum. Adam geleli 1 ay olmadı daha. Geldiği gibi takımı komple değiştirsin mi istiyorsunuz? Takımda yıllardır kötü oynayan adamlar var, millet 2 günlük adama çatıyor.

aman yekta iyi futbolcusun dünkü maçta çok top kaybettin aman diyim

Bence iyi bir on sekiz oyuncusu olur.Kesinlikle gelecek sene kalmasını isterim Yekta'nın.En azından ruhu var.:o

Çok korkak dövüşüyo ikili mücadelelerde güçsüz kalıyo

iyi veya kötü tartisilir ama 4 milyon hic tartisilmaz cok fazla para verildi!

Şu an %30'la oynuyor Yekta, temposu çok düşük.

Bize gelen oyuncular fazla derecede abartiliyor ve sonra beklentiler artiyor. Tabiki oyuncular da bu beklentiyi karsilayamiyor. BAM'dan iyidir o gelsin bu gelsin demekle takim duzelmez.

Yetenekli adam her zaman kendini toplar Yekta için üzülmüyorum 4 milyon € etmez diyenler zaten kötü oynadığı için diyor,hafta sonu Eskişehir maçında çok iyi oynarsa,seni alana helal olsun yazacaklar problem değil..

ben onu yazmam merak etme ve iyi olursa senden fazla sevinirim.

ama ne olursa olsun ikinci lige düsen takimin oyuncusuna 4 milyon verilmez

akil var mantik var! bu nebicim ticaret? genelde böyle durumda olan takimlara daha az para

verilirken biz daha fazla veriyoruz!

ben onu yazmam merak etme ve iyi olursa senden fazla sevinirim.

ama ne olursa olsun ikinci lige düsen takimin oyuncusuna 4 milyon verilmez

akil var mantik var!

N.United'ın forvetine Liverpool 41 milyon saydı..

Onlarda 10sırada şuanda..

Yetenekli adamsa verilsin..

Bence Yekta bedava gibi geldi,Mustafa+Barış+Ayhan+Hakan'ın kazandıkları 4.5 ediyorsa ve hiçbirşey vermeden oynuyorlarsa..

O bonservis helali hoş olsun en azından yetenekli bir adama gitti..

Geri
Üst Alt