# Yekta Kurtuluş

Cevap: #25 Yekta Kurtuluş

7-8 dakikalik bölümde cok iyiydi. Mustafa Sarp´in tercih edilmesi Yekta´ya hakarettir

Ne güzel ilk 11 oynamaya başlamıştı gelir gelmez. Ama bu fırsatı iyi değerlendiremedi. Umarım formayı kısa süre içerisinde geri alır ve iyi oynamaya başlar. Başarılı olmasını çok istiyorum..

Umarım ilk 11 başlamadı diye moralini bozmaz, kaldı ki tweetlerinden bozmadığı anlaşılıyor. Onun bu takımda başarılı olmasını çok istiyorum. Oyun stilini ve oynama arzusu çok hoşuma gidiyor. Yürüyedur Yekta!

Umarım ilk 11 başlamadı diye moralini bozmaz, kaldı ki tweetlerinden bozmadığı anlaşılıyor. Onun bu takımda başarılı olmasını çok istiyorum. Oyun stilini ve oynama arzusu çok hoşuma gidiyor. Yürüyedur Yekta!

Inan bana, su durumda oynatilmadigina sevinmistir.

Cünkü acayip stres, heycan, baski var adamin üzrinde dogal olarak. Hele hele yeni gelmis ise, 4 milyon etmis isen, millet senden birseyler bekliyor, ki sen kasimpasadan geldin, simdi Galatasaray senden birseyler degil aslinda, cok seyler bekliyor ...

Yekta icin oynamamasi daha hayirli oldu, kendisi de böyle düsünüyordur, bundan eminim.

26 yasinda, iyi özellikleri var ama asla über bir topcu degil. ve sen kalkip bu adama 4 milyon basiyorsun. Cenk Tosun gibi alman genc milli takimlarinda banko oynamis bir adama 500 bini cok görüyorsun. adnan sezgin bir kere daha bu isten anlamadigini kanitladi. Ben size sunu söyliim. Türkiye de istisnalar disinda (Arda, G.Gönül) hic bir topcu 2 milyon dan fazla etmez. Arda gibiler zaten 10 yilda bir cikiyor. bunlari da Fener'in Recep Niyaz da yaptigi gibi 15 yasinda scout edersen belese getirirsin. Yekta, Volkan Sen, Topuz gibi oyuncular misal Bundesliga da 2 milyon etmez. bizm pazar ucmus maalesef.

26 yasinda, iyi özellikleri var ama asla über bir topcu degil. ve sen kalkip bu adama 4 milyon basiyorsun. Cenk Tosun gibi alman genc milli takimlarinda banko oynamis bir adama 500 bini cok görüyorsun. adnan sezgin bir kere daha bu isten anlamadigini kanitladi. Ben size sunu söyliim. Türkiye de istisnalar disinda (Arda, G.Gönül) hic bir topcu 2 milyon dan fazla etmez. Arda gibiler zaten 10 yilda bir cikiyor. bunlari da Fener'in Recep Niyaz da yaptigi gibi 15 yasinda scout edersen belese getirirsin. Yekta, Volkan Sen, Topuz gibi oyuncular misal Bundesliga da 2 milyon etmez. bizm pazar ucmus maalesef.

işte bu bedava politikası yüzünden yerlilerimiz bedava ve felaket. Büyük takıma ucuz oyuncu göndermiyorlar. Real Madrid nasıl 5m eden oyuncuyu 5m a alamıyorsa türkiye ligindede Galatasaray 2 m eden oyuncuyu 2m alamaz.

Dün sonradan girdiğinde etkili oldu.

Yekta bu mevcut kadro içinde her zaman yer bulmalı, bulur da.Çok fazla yetenekli olmasa da topu ve rakibi koşturan bir oyuncu olması, hücum futbolu oynayan bir takım için avantaj.

Yekta bu mevcut kadro içinde her zaman yer bulmalı, bulur da.Çok fazla yetenekli olmasa da topu ve rakibi koşturan bir oyuncu olması, hücum futbolu oynayan bir takım için avantaj.

Bir culio kadar rakibe basmıyor defansif özelliği zayıf. ilerde takıma uyum sağlar umarım biran önce takıma monte edilir.

işte bu bedava politikası yüzünden yerlilerimiz bedava ve felaket. Büyük takıma ucuz oyuncu göndermiyorlar. Real Madrid nasıl 5m eden oyuncuyu 5m a alamıyorsa türkiye ligindede Galatasaray 2 m eden oyuncuyu 2m alamaz.

avrupada bukadar yetenekli gurbetci varken, süper ligden altyapisi zayif oyunculara ederinden fazla verilmemesi dogru bence. ama burda kulübün bir stratejisi olmali. ben bunu göremiyorum. Kayserispor, Bursaspor, Trabzonspor gibi takimlarin yerlileri Galatasaray'dan üstünse burda yönetim oturup düsünecek nerde hata yaptim diye. öyle Balta, Ayhan, Servet milli futbolcu deyip gecmekle olmuyor. futbol yine bir degisime girdi milletine haberi yok.

artik takimlar hem kosuyor, hem pasa dayali teknik bir oyun oynuyor. son 10 yilda yine it gibi kosarak avrupa ile bir sekilde mücadele ettik. ama Türk futbolunun altyapi sorunu bundan sonra tokat gibi vurulacak yüzümüze her karsilasmada. almanya macinda bunun ilk örnegini yasadik. 10 yil sonra ilk kez milli takimin ciddi sekilde ezildigini gördüm.

Milli takim icinde büyük türk kulüpleri icinde altyapilar avrupa standardina gelene kadar tek cikis yolu: avrupa altyapilarinda yetismis yetenekli gurbetcilerden kurulu bir iskelet kuracaksin. baska care yok maalesef.

G.Antep deplasmanında çok silik kalmasından dolayı kesik yemesi bence normal ama formayı tekrar alıcaktır bundan eminim.Dün de bence daha erken oyuna girebilirdi..

Linç edilecegim belki ama zamaninda herkes Sarp'a super, muhtesem derken onu elestirdigim için bana "git antu'ya yaz" demislerdi burada. Oysa zamanla hakli ciktim.

Simdi benzer birsey yazacagim. Yekta Sarp'tan farkli degil. Ikisi de kotu oyuncular.

Linç edilecegim belki ama zamaninda herkes Sarp'a super, muhtesem derken onu elestirdigim için bana "git antu'ya yaz" demislerdi burada. Oysa zamanla hakli ciktim.

Simdi benzer birsey yazacagim. Yekta Sarp'tan farkli degil. Ikisi de kotu oyuncular.

Mustafa Sarp hiç bir zaman beğenmedim fakat Yekta ile Sarp bir tutmak, eşeğin bi tarafına su kaçırmaktır.

Sarp'in hic 1 metre alanda 2 oyuncuyu gecip ayaginin disiyla topu kalenin kösesine gönderdigini gördünmü? Vol.2

Sarp ve Yekta'nin oyun tarzlari farkli. Vol.2

Yekta'da ki teknigi görmediysen at gözlüsün demektir. Vol.2

Tamam belki tutunamaz yapamaz ama bu Yekta'nin kötü oyuncu oldugunu göstermez. Alex'de Parma'da tutunamadi ama Fenerbahce'de neler yaptigini biliyoruz en basit örnek olarak. Yekta'da potansiyel var bunu anlamak icin düsünmeye gerek yok.

Eğer bamdan herhangi biri oynar sen yedek kalırsan sözün bittiği yerdir .

Sarp'in hic 1 metre alanda 2 oyuncuyu gecip ayaginin disiyla topu kalenin kösesine gönderdigini gördünmü? Vol.2

Sarp ve Yekta'nin oyun tarzlari farkli. Vol.2

Yekta'da ki teknigi görmediysen at gözlüsün demektir. Vol.2

Tamam belki tutunamaz yapamaz ama bu Yekta'nin kötü oyuncu oldugunu göstermez. Alex'de Parma'da tutunamadi ama Fenerbahce'de neler yaptigini biliyoruz en basit örnek olarak. Yekta'da potansiyel var bunu anlamak icin düsünmeye gerek yok.

Oyun tarzlari ayni diyen oldu mu? Vol Seks'en iki

Yekta da ne gorduysen bana da goster. Vol Doks'an uc

Sarp'in daha iyi oldugunu veya onu savundugumu nerede gorduysen oraya git. Vol -36 derece.

Yekta iyi futbolcu ya abartmayin. Önceden tanimasak anlayacagim da, bildigimiz oyuncu iste. Herkes Yekta mutlaka alinmali demiyormuydu? Alindi iste. Bekleyin biraz

Oyun tarzlari ayni diyen oldu mu? Vol Seks'en iki

Yekta da ne gorduysen bana da goster. Vol Doks'an uc

Sarp'in daha iyi oldugunu veya onu savundugumu nerede gorduysen oraya git. Vol -36 derece.

Sarp'tan farkli degil demissin. Ikiside kötü oyuncular demissin. Daha 3. macinda adami bitirmissin. Yekta'da bu 3 macta gercekten cok sey gördüm. Sarp ofansif katki olarak sifir ama Yekta öyle degil. Paslari güzel ve teknik.

Geri
Üst Alt