# Yekta Kurtuluş

Cevap: #25 Yekta Kurtuluş

OHA... Yekta ve Mustiyi karsilastiriyorsunuz :D girdigime pisman oldum diyebilirim :D

Ouwww ! Faydasız? Yekta? Mustafa?? Bence Yekta'yla Mustafayı kıyaslamak şimdilik zor olur Yekta 2 maç sağda bir maç ortada oynadı ve bir maçlık performansa göre değerlendirme yapılmamalı; Kasımpaşa dönemine bakarsak Yekta şuan kadromuzda bulunan bütün orta saha oyuncularından daha büyük iş yaptı bence..

"Son yillarda yapilmis en iyi yerli transfer/lerden biri" diyebilirim.

Seneye Musa(dönünce) ve Mehmet ekici gibi Kaliteli yerliler alinirsa cok iyi takim oluruz...

Kumaşı çok sağlam bir oyuncu böyle bir futbolcunun da Türkiye ye 25 yaşında kazandırılması çok manidar umarım kendini geliştirir ve takıma çok faydalı olur.

Arkadaşlar ben Yekta'yı Ayhan insanının mevkisinde oynuyo diye biliyorum ama şimdiye kadar nedense kanat oynattı. Ayhan futbolcusunun cezası bittikten sonra ilk 11 de başlar Yekta'da kulubede olursa tam komedi olur. :)

Arkadaşlar ben Yekta'yı Ayhan insanının mevkisinde oynuyo diye biliyorum ama şimdiye kadar nedense kanat oynattı. Ayhan futbolcusunun cezası bittikten sonra ilk 11 de başlar Yekta'da kulubede olursa tam komedi olur. :)

Yekta ofansif bi oyuncu zaten sen yanlış öğrenmişsin.

Yekta nın gerçek mevkisi sağ kanat ama Yekta kendini öldürse gene Gs ın sağ kanadında ilk 11 oynayacak bir oyuncu olamaz. Bu yüzden Yektanın teknik ve fiziksel özelliklerinden yararlanılarak fiziksel özelliklerinin üstüne konarak çok iyi bir ortasaha oyuncusu yaratılabilir takımın abartırsak ''İniestası'' olma potansiyeli var.

Bu adamı kanatta oynatmanın hiçbir mantığı yok..

Bir kere kanat özelliği taşıyan hiçbir özelliği yok neredeyse..

Orta sahanın göbeğine koyacaksın bu adamı..

Buca maçında ayhan oynar yekta yedek bekler komedi:D

Sabri sağbek ,Yekta sağ iç.... İkisinin de performansı yükselir....

İyi oyununu devam ettirirse A2'ye gönderilmesi yakındır.

Gelecek sezon yeni Teknik Direktör ile ilk 11´de oynamaya baslar. Zaten öyle yanlis bir dizilisle cikti ki Hagi. Stancu´yu Anil´in bölgesine cek, Yekta´yi da ilk 11´e koy. Ama Hagi´nin cesaret gösterisi yapacagi tuttu. Hemde en zor deplasmanda.

Geri
Üst Alt