# Yekta Kurtuluş

Cevap: #25 Yekta Kurtuluş

Haginin kesinlike Yektaya daha fazla şans vermesi lazım böyle olmaz 60. 70. dakkada oyuna girmeler

En başta ortasahada oynasaydı maç 4,5 olurdu.Sabri çok top harcadı ortasahada ve veremediği paslar atamadığı şutlarla.

Kendi evinde Buca ya karşı hala ortasahada defansif oyuncu tercih edilip yektanın oynatılmaması ilginç.

En başta ortasahada oynasaydı maç 4,5 olurdu.Sabri çok top harcadı ortasahada ve veremediği paslar atamadığı şutlarla.

Kendi evinde Buca ya karşı hala ortasahada defansif oyuncu tercih edilip yektanın oynatılmaması ilginç.

İki isabetsiz arapası vardı ilk yarıda gördüğüm. Yekta o pasları adrese teslim ederdi bence.

Oyuna girince pozisyonlar bulmaya başladık ama biraz daha maç ritmi yakalamalı.

Yeterli seviyede değil daha kesinlikle. Uç bölgede topu aldığı zaman akıllı işler yapabiliyor ama oyunun geri kalanında yetersiz şimdilik. Daha fazla çalışması lazım.

Oyuna girdikten sonra hareket getirdiğini herkes görmüştür. Topu akıllı kullanıyor ve doğru işler yapıyor ki hala takıma adapte olamamıştır bile. Culio'ya duyulan güven Yekta'ya da duyulsun, Culio'dan daha yararlı olacaktır bana göre. Cana, Culio, Yekta üçlüsünde ısrar etmeli Hagi diyeceğim Hagi bu mentaliteyle zor yapar bunu :)

Daha etkili oynamali. Dün oyunda kaldigi sürede sasirdim biraz. Daha fazlasini beklerdim Yekta´dan. Bu durumdaki Galatasaray´da kendisini gösterip formayi alamazsa, gelecek sezon hic alamaz. Cünkü Adnan Polat büyük bir gazla saldiracaktir saga sola. Göster kendini Yekta

Yekta gibi bir oyuncuyu geldiğinden beri 1 kere 11'de başlatmak saçmalık. Orta sahamız zayıf zaten oynaması gereken adam belli ama 11 başlamazsa fazla bir şey beklemeye gerek yok. Hagi'nin kaprisleri her oyuncuyu bitirebilir.

İlk 11'de tercih edilmesi gerektiğini düşünüyorum.

Yekta'nın kendini kasmadan verdiği süper pasları takımda bir başkası daha atamaz.Takımın yetenek açısından bana göre en iyi 2-3 topçusundan biri.Orta saha daha sağlam olduğunda Yekta bu takımın en iyisi olacaktır.Pasları çok teknik vede verirken kırk kılığa girmeden verebiliyor,atağıda yavaşlatmadan.

Sabri oynuyorya bu adamin yerinde kafayi yiyorum.Sabri yerine de Serkan sag bek oynuyor o daha da garip zaten.

adam o kadar farklı ki girdiğinde takım hareketleniyor

Hagi yedek bırakıyor çünkü o bir dahi..

Haginin yedek bırakma sebebi 11 de başlatınca Yekta 2.yarı oyundan kopuyor düşüyor fizik kondisyonu şuan yeterli değil zamanla takıma oturacaktır.Nezamn oyunda sıkıssak yada rakip takım yorulmaya başlasa ortasahaları düşse Yekta oyuna giriyor yani önce dirençli ortasaha ile rakibi yoruyor sonra Yektanın rahat oynuyabileceği oyunda kaybolmayacağı ortam oluşuyor.Son maçı hatırlayın rakip ceza alanımıza girmek üzereyken Yekta topu kaptı topu diri haliyle sürdü sürdü ve Sabriyle atağa çıkmamızı sağladı sonra Kazım sonra gol zaten.

HAGİ bu forumda futbolu biliyorum diyenlerin topamlamından fazla biliyor futbolu adamı bir rahat bırakalım artık yav her başlıkta ne bilgisizliği ne cehaleti ne adamlığı kalıyor. Biraz sabredersek ölmyiz bıkmadık mı gömlek değiştirir gibi teknik adam değiştirmeye? Kafasını kopardığımız sabretmediğimiz hocalar yetmedi mi? Lütfen biraz sabır.

Evet 11 de başladığı maçların sonlarında hiç göremedik Yekta'yı ama kalite olarak yerlilerin en iyisi şuan.

Haginin yedek bırakma sebebi 11 de başlatınca Yekta 2.yarı oyundan kopuyor düşüyor fizik kondisyonu şuan yeterli değil zamanla takıma oturacaktır.Nezamn oyunda sıkıssak yada rakip takım yorulmaya başlasa ortasahaları düşse Yekta oyuna giriyor yani önce dirençli ortasaha ile rakibi yoruyor sonra Yektanın rahat oynuyabileceği oyunda kaybolmayacağı ortam oluşuyor.Son maçı hatırlayın rakip ceza alanımıza girmek üzereyken Yekta topu kaptı topu diri haliyle sürdü sürdü ve Sabriyle atağa çıkmamızı sağladı sonra Kazım sonra gol zaten.

HAGİ bu forumda futbolu biliyorum diyenlerin topamlamından fazla biliyor futbolu adamı bir rahat bırakalım artık yav her başlıkta ne bilgisizliği ne cehaleti ne adamlığı kalıyor. Biraz sabredersek ölmyiz bıkmadık mı gömlek değiştirir gibi teknik adam değiştirmeye? Kafasını kopardığımız sabretmediğimiz hocalar yetmedi mi? Lütfen biraz sabır.

O zaman Buca maçına niçin 2. devre Yekta ile başlamadı.

45 dakkayı da mı çıkaramıyor adam?

Hani Sergen 60 dakkalık topçuydu anladık da Yekta denen adamın toplam kondisyonu 30 dakka mı?

Yekta hazır geldi Galatasaray'a. İyi top oynayarak. Takımının lider oyuncusu olarak. Sürekli atak organizasyonlarının beyni olarak.

Baros bile 1 senelik sakatlık sürecinin ardından sağa sola saldırarak oynuyorsa kimse bana Yekta hazır demesin. Sadece Hagi Yekta gibi bir adama hazır değil.

Takima uyum denen de bir surec vardir. Bekleyin birkac hafta.

Sabrinin yerine sağ iç oynasa çok başarılı olacağına inanıyorum,kanatta okadar verimli olamıyor yine fubol bilgisini konuşturuyor ama kanatta okadar verimli değil,sağ iç oynasa bence çok verimli olur iyi ara pasları atar hem Culioya daha yardımcı olur,Sabrı Culioya fazla yardım edemiyor çunku kapasitesi bukadar :)

Geri
Üst Alt