# Yekta Kurtuluş

Cevap: #25 Yekta Kurtuluş

Sabrinin yerine sağ iç oynasa çok başarılı olacağına inanıyorum,kanatta okadar verimli olamıyor yine fubol bilgisini konuşturuyor ama kanatta okadar verimli değil,sağ iç oynasa bence çok verimli olur iyi ara pasları atar hem Culioya daha yardımcı olur,Sabrı Culioya fazla yardım edemiyor çunku kapasitesi bukadar :)

sabrinin sag icte verdigi katkiyi teknik olarak katlar da verir

Bu adamı Kasımpaşadayken çok beğenirdim ama sanki bizde olmayacak gibi :( , inşallah yanılırım.Çok güçsüz bir görünümü var bizim Emre Çolak bile sanki daha diri :), İnşallah sorun adaptasyonla alakalıdır ve bu sorunu aşar.Efendi bir çocuk.

ya bizde başarılı olduğu yerde oynatılmıyor ki ortasaha da adamı sabri kesiyor. yani kalıplaşmış oyuncular var ayhan gelince de o kesecek. ama ben yekta oyuna girdiğinde bir kaç top geldi ve onlarıda olumlu kullandı bu adam bizim ortasahamızda culionun yanında olması gereken adam

Bu hafta ilk 11 de başlamazsa Haginin oyuncu ayrımı yaptığından şüphem kalmıcak.

Madem bu kadar para verdik bu hafta Neill cezalı oynat bu adamı ama yok Ayhanı oynatırsan sen teknik adamlıktan hiçbirşey anlamadığını ve sezon sonuda gitmen çok

hayırlı olur.

O zaman Buca maçına niçin 2. devre Yekta ile başlamadı.

45 dakkayı da mı çıkaramıyor adam?

Hani Sergen 60 dakkalık topçuydu anladık da Yekta denen adamın toplam kondisyonu 30 dakka mı?

Yekta hazır geldi Galatasaray'a. İyi top oynayarak. Takımının lider oyuncusu olarak. Sürekli atak organizasyonlarının beyni olarak.

Baros bile 1 senelik sakatlık sürecinin ardından sağa sola saldırarak oynuyorsa kimse bana Yekta hazır demesin. Sadece Hagi Yekta gibi bir adama hazır değil.

Beyin mi? Yekta pas vermekten aciz. Ancak yedek olur. Dogru yapiyor Hagi.

Yapma lütfen. Buca maçını yarı çıplak gözle izleyen biri olarak, Yekta'nın oyuna girişinden sonra yaptığı katkıyı çok iyi çok mükemmel buluyorum. Ayağına her top gelişinde staddaki taraftarlar da bir gevşeme meydana geldi.

Pas atmaktan aciz. Hagi dogru yapiyor.

pas atmaktan aciz diyenlerin aklına şaşarım...

Yekta konusunda Hagi'ye sallamak, yok bu seferde oynatmazsa Hagi kesin adam seçiyor demek manasız, zira Yekta bu zamana dek oynadığı maçlarda etkili olmadı, ilk 11'i hakedecek bir performans ortaya koyamadı. Ha Ayhan, Sarp hakediyor mu derseniz ona da katılırım ama maalesef Yekta da bu performansıyla bu kadroda bile vazgeçilmeyecek, banko 11'i oynayacak bir isim olamaz.

Serkan K.'nin yerine Yekta yi koysa ilk yari daha cok sansimiz olur

Sabri'den orta saha yaratmaya çalışan insanlara,gerçek orta saha.

Yekta vb teknik oyunculara pas atmaktan aciz diyen 3 tane Galatasaraylı, Galatasaraylılığından vazgeçip, at gözlüğünüde komidiye bıraksa, Galatasaraylılık kavramı da gelişir, takımımızın çehresi ve vizyonuda.

Serkan K.'nin yerine Yekta yi koysa ilk yari daha cok sansimiz olur

Serkan sağ bektir abiciğim. Yekta'nın mevkiisi farklı, hatırlatmak istedim.

ha bu arada kardeş falan değiller, soyisim benzerliği. olur da yanlış anlamlar yüklersin diye diyorum.

Geri
Üst Alt