# Yekta Kurtuluş

Cevap: #25 Yekta Kurtuluş

Serkan sağ bektir abiciğim. Yekta'nın mevkiisi farklı, hatırlatmak istedim.

ha bu arada kardeş falan değiller, soyisim benzerliği. olur da yanlış anlamlar yüklersin diye diyorum.

biliyorum kardes olmadiklarini :) Serkanin oynama tarzini sevmedigim icin herkesi yakistiriyorum sag beke, ondan demistim :D

Tessekur ettim buarada ;)

Sabri'nin sağ beke geri dönüp, Yekta'nın sağ iç oynaması lazım yoksa Buca'ya bile zor gol atarız

OFfffffffffffffffffff

Tanidigim Kurtulus soyisimli kisiler neden hep Izmir'den olur?

Yekta K

Serkan K

Şahin K

Efsane üçlü :)

ama şu üçlünün eline su dökemez tabi :)

Barış

Ayhan

Mustafa

BAM BAM

Azda para vermedik

Verilen paraya Annan'da alınırdı Breadley'de

Bu adamdan bir cacık olmaz, takım bu haldeyken bile birazcık kendisini gösteremiyorsa ilerden ne yapacak ?

Azda para vermedik

Verilen paraya Annan'da alınırdı Breadley'de

annan shalkede ilk 11 oynuyor artık , devre arası transfer döneminde shalkenin ödediği para : bonservisine : 2,5 milyon euro ödenmişdir

kendisinin yıllık aldıgı ücret vergiler dahil 1 milyon euronun altındadır...

Bu adamdan bir cacık olmaz, takım bu haldeyken bile birazcık kendisini gösteremiyorsa ilerden ne yapacak ?

Bu adamın bizim için yetersiz olduğunu oynadığı takımın Kasımpaşa olduğunu çok sıra dışı bir oyuncu olsaydı takımına bir kaç maç kazandırabilmesi gerektiğini, oysa takımının sadece 1 maç kazanabildiğini, bırakın verilen 4 milyon a yakın parayı normal koşullarda 500 bin EURO dan fazla etmeyeceğini söylediğimizde doğrudan şahsımıza saldırmıştı arkadaşlar, haklı çıkmak tabiki üzücü zira oyuncu iyi çıksa ben yanılmış olsaydım en azından kalite bir oyuncu kazanmış olurduk.

Taraftarımız son 5-6 yıldır hep yetersiz orta alan oyuncuları seyrettiğinden ve namı diğer BAM fobisine maruz kaldığından gözlerini kan bürümüş şekilde sağlıklı bir değerlendirme yapmadan ayağı düzgün her oyuncunun takımda oynayabileceğini düşünüyor maalesef.

Eli belinde gezenler oynayacağına sen oyna Yekta.

Bu adamın bizim için yetersiz olduğunu oynadığı takımın Kasımpaşa olduğunu çok sıra dışı bir oyuncu olsaydı takımına bir kaç maç kazandırabilmesi gerektiğini, oysa takımının sadece 1 maç kazanabildiğini, bırakın verilen 4 milyon a yakın parayı normal koşullarda 500 bin EURO dan fazla etmeyeceğini söylediğimizde doğrudan şahsımıza saldırmıştı arkadaşlar, haklı çıkmak tabiki üzücü zira oyuncu iyi çıksa ben yanılmış olsaydım en azından kalite bir oyuncu kazanmış olurduk.

Taraftarımız son 5-6 yıldır hep yetersiz orta alan oyuncuları seyrettiğinden ve namı diğer BAM fobisine maruz kaldığından gözlerini kan bürümüş şekilde sağlıklı bir değerlendirme yapmadan ayağı düzgün her oyuncunun takımda oynayabileceğini düşünüyor maalesef.

aynen katılıyorum ,aynı uyarıları bennde yapmışdım..

İlk 11'de başlayamaması çok tuhaf.

Geri
Üst Alt