# Yekta Kurtuluş

Cevap: #25 Yekta Kurtuluş

O kadar kötü bir dönemde geldi ki yazık oluyor Yekta'ya.

Veli'de ne buluyorsunuz anlamış değilim.

Her gurbetçi başarılı olur mantığı, Barış ve Serkan'ın ilk sezonki performanslarını beğenme, Nuri Mesut Eren gibi olacaklar diye umut...

Ben de hiç birşey bulamadım o ikisinde de, Rapid'in maçlarını da canlı izlemişliğim var Avusturya Ligi'nde. Yalandan 2 ayak hareketi, çalım falan yapıp mücadele etti mi, abartılıyor. Belki ileride iyi olabilir ben yanılırım ama benim görüşüm bu sonuçta.

Bir de birini alana diğeri bedava gibi bir durum oluyor, o da ayrı komik. Otomatiğe bağlanmış gibi Veli ve Yasin. Gurbetçi diye 2'sini de alma, iyi olanı, iyi olacağı al.

yekta etse etse en fazla 1,5 -2 milyon euroluk oyuncudur, 25 yaşına gelmiş , oyunda sürekliligi olmayan ,orta sahada oynamak için fiziksel özellikleri olmayan ,ancak forvet arkası oynayabilecek vasat bir oyuncu, adnansın bir başka hatası..(yektaya verilen 4 milyone euronun yarısı kolne taner yalcın için verilse idi bu gün orta saahada taş gibi bir oyuncumuz olurdu ) geciniz,boşu boşuna kafa patlatıp kendinizi kandırmayınız keza boşuna beklersiniz ondan süper oyuncu ortaya cıkarmak için..

yektanın futbol kabiliyetini bir kenara bıraktım...

kaldı ki su kadro da her zaman yer alabilecek yeterlilikte bir futbolcu...

ama ben sadece icindeki galatasaraylılık icin bile verirdim 5 milyonu...

profesyonel futbolcu iken fener deplasmanına galatasaray formasıyla gidebilecek kac kisi tanıyorsunuz su takımda???

hadi takımı gectim taraftarın arasında kac kisi tanıyorsunuz???

herkes sikayet ediyordu takımda galatasaraylılık ruhu kaybolmus diye...

alın size ruh... bu tip futbolculara ihtiyacımız var bizim...

bence yektaya yazık etmezlerse önümüzdeki sezonların kaptanıdır...

Hem yetenekli...Hem savaşçı..Kaptan olabilecek karakterde....İnşallah Arda da döner de Yekta ile birlikte seneye Galatasaray ruhunu yeniden diriltirler. Culio'yu da onlara eklerim..

Demek Feneri yenersek şampionuz , yaw fener maçını duşunerek Yektayı,Culioyu,Kazimi oynatmamak çok buyu saçmalıkdır.

Demek Feneri yenersek şampionuz , yaw fener maçını duşunerek Yektayı,Culioyu,Kazimi oynatmamak çok buyu saçmalıkdır.

Bu Yekta'nın suçu değil. Başındaki teknik direktör böyle küçük hesaplar yapıyorsa Yekta ne yapsın?

Formayı hak eden tek futbolcu. Yapılanma olsa, kalacak 2-3 futbolcudan biri.

Hagi'yi seviyoruz ama Yekta gibi futbolcuları harcamadan gitmesi en hayırlısı olacak...

Fener maçında potansiyelini yansıtır umarım

Bu çocuk Galatasaray'ın değerini ve değerlerini biliyor, çünkü o buraya ne bir menajer başarısıyla geldi ne de şanı ünüyle. O buraya adam gibi oynadığı futboluyla geldi ve bunu devam ettirme arzusunda. Şuan için en güvendiğim isim.

fb maçında patlama bekledigim 3 oyuncudan biri.diğerleri kazım ve arda.

benimde orta sahada en güvendiğim oyuncu, hem oyunuyla hem karakteriyle..

Kendisine mesajımı da gönderdim. Fenerbahçe maçında artık kendisinden gol bekliyorum. İlk 11'de başlaması yüksek ihtimal. Alışma sürecini de atlattı zaten.

Geri
Üst Alt