# Yekta Kurtuluş

Cevap: #25 Yekta Kurtuluş

Gerçekten en az Selçuk kadar istediğim bir oyuncuydu. Ama gönüllü bir şekilde gelince neden böyle Mustafa Sarp muamelesi gördü anlamış değilim..

Kimse düşünmüyor 11'de.. Yerli kalitelilerde unutuluyor..

Umarım önümüzdeki sezon öyle bir performans sergiler ki hiç unutulmaz ;)

Yakta kesinlikle ilk 11de oynayacak bir oyuncu değilim.Yeni transfer olduğu için canım cicim ayları durumu var.Biraz oynarsa gerçek ortaya çıkar

Top ayağına yakışıyo ama temposu düşük kalıyo daha fazla oyunun içind olması lazım

Yanında kendisi gibi kaliteli adamlar olacak , dikine pas atabilen Selçuk olacak , ve potansiyeli meydana çıkacak. Selçuk ve Yekta ikisi de birbirini tamamlar.

Jenas'ı bu takıma hep isterdim ama, sanırım Yekta'da stil olarak Jenas'ın biraz daha yavaş versiyonu. Yoksa ben mi yanlış düşündüm fikrim yok ama, gerçekten benziyor tarzları.

Selçuk'u tip olarak xaviye benzetirsek, yekta da tip olarak iniestayı hatırlatıyor. :) umarım onların yarısı kadar birbirlerini tamamlarlar

Yekta müthiş bir yetenek değil ama tekniği çok iyi ve çok istekli adam galatasaraylı yürekten oynuyo sağ tarafta, 10 numara bölgesinde, orta sahada göbekte heryerde oynama özelliği var ve en önemlisi sarp barış ayhan gibi kazma tabirli futbolculardan değil teknik kapasitesi çok iyi..

Bu sene iş zor. Formayı kapmak istiyorsa çok çalışmalı

Çok gösterişli bir oyunu yok ama oyun görüşü ve hırsıyla bu sezon takıma çok şeyler katacaktır, yazın bir yere :o

Yekta beğendiğim bir futbolcu! Genç ve yetenekli ilerde çok daha iyi olacaktır! Benim gözümde yekta-ceyhun-selçuk üçlüsü barçada ki xavi-busquets-iniesta üçlüsü gibi olabilirler! Ama güvenip formayı vermek lazım , istikrar lazım öyle olmaları için!

Unutulmaması gerekiyor reisin. İyi işleyen bir takımda 'Trabzondaki Selçuk' olması muhtemelen kişi.

Yekta beğendiğim bir futbolcu! Genç ve yetenekli ilerde çok daha iyi olacaktır! Benim gözümde yekta-ceyhun-selçuk üçlüsü barçada ki xavi-busquets-iniesta üçlüsü gibi olabilirler! Ama güvenip formayı vermek lazım , istikrar lazım öyle olmaları için!

ceyhunu salla gitsin

Culio'dan 3 gömlek daha iyi oyuncu olduğunu girer girmez hissettirdi.

Culio'dan 3 gömlek daha iyi oyuncu olduğunu girer girmez hissettirdi.

Geri
Üst Alt