# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Bu takımda forvet arkası oynayacak öncelikli adamdır.Ama biz bu çocuğun boyuna ve tipine bakınca aklımıza okan buruk geldiğinden, adamdan onun gibi oynamasını bekliyoruz.Bırakın forvet arkası gizli forvet olarak oynasın kasımpaşada da bu şekilde oynardı.

bu takım 4-3-1-2 oynar yekta yada engin (bence yekta) forvet arkası oynamalı.Forvetleride sercan-elemander olarak kurmalı.

Takımı benimsememiş gibi duruyor.

Hangi performans ? Milli maçta oynadı, başka maçta oynadığını hatırlamıyorum 90 dakika. Geçen sene oynadığı maçların çoğunda farkını belli etti Yekta. Düz adam diyenlere de gerçekten inanamıyorum, herkesi şaşırtacak Yekta bakın görün.

Hazırlık maçları, Milli maç, sonradan oyuna girdiği maçlar ve muhtemelen ki antrenman maçları. İyi performans gösterebilmesi için illa 90 dakika oynamasına gerek yok ki zaten şans bulduğu anlarda iyi bir performans ortaya koyabilseydi oynayacağı 90 dakika sayısı da bununla orantılı olarak artacaktı. Artık orta sahamızda Barış, Sarp yok Selçuk, Melo var kimse kötü oynayan bir Yekta'ya 90 dakika şans tanımaz, Yekta kendi şansını kendi yaratmalı, 5 dakika bile olsa yakaladığı fırsatları iyi değerlendirmeli. Elmander Baros'u kestiyse Samsunspor maçında son bilmemkaç dakikada gösterdiği performanstandır, Engin bundan sonra daha sık forma giyecekse ilk kez 11 oynadığı Eskişehir maçındaki oyunundandır. Yekta bence de düz adam değil, haklısın ancak buna en başta kendisi de inanmalı, şu anda gerçekten düz adam gibi oynuyor zira.

Yekta şaşırtıyor... Yetenekleri tartışılmaz ama bu yetenekleri sanki uçmuş gitmiş... Üretlitten eser kalmamış.. Oyuna girinçce pasif kalıyor... Kendine gösterme adına sezon başı kampından belli en ufak bir şey yapmadı...Fatih Terim çok güçsüz olmasından şikayetçi... Güçlendirme çalışmaları yapıyorlar ama yekta bu mantıkla devam ederse kendisi açısından iyi bir durum olmaz sezon sonu....

onun bu haline çok üzülüyorum keşke şuraya giripte kendisi hakkında yazılanları okuyabilse.

Selçuk Melo Engin Yekta

şahane bir dörtlü. selçuk melo engin kendilerini buldular yektada kendisini bi bulsa önümüzdeki 4-5 yıl orta saha sorunu yaşamayacağız.

Orta sahanın yeteri kadar zengin olmamasına dua etsin Yekta,yoksa çoktan postalanmıştı.Yinede fazla şans bulamaz.Şu adamı eleştirince kızıyorsunuz iyi niyetli ve iyi Galatasaraylı diye,ama yok abi,olmuyor.

İyi niyetli ve Galatasaray'lı diye kimse Yekta'yı savunmaz. Yekta bu değil. Formsuz bir dönem geçiriyor.

İyi niyetli ve Galatasaray'lı diye kimse Yekta'yı savunmaz. Yekta bu değil. Formsuz bir dönem geçiriyor.

Bütün yaz Yekta bu takımda banko oynar dedim durdum. Umarım Engin'i görür de biraz kendine gelir, form tutar ve beni utandırmaz . Çünkü senin de dediğin gibi Yekta bu değil.

yekta bu degil falan diyen arkadaslar. yekta aslinda bundan biraz fazlasiydi. daha fazlasi degildi yani. ben o kasimpasa da oynarken buyuk takim topsucu degil diyodum hep. sanki soylemimi kanitliyor. a milli takim kadrosuna cagirilmasi ise tamamen milli takimdaki kisilerin ne halt yedigi ile alakalidir. oyle bir milli takimdi kendisi icin muthis onemi olan bir almanya maci oncesinde tum simetriyi olusturan onemli bir parcasini gondermek icin mukemmel bir zamanlamayla maca 2-3 kala kaos yaratak gonderiyor. boyle milli takim. cagirilmasi ilginc olmasi bu yuzdendir.

yekta bu degil falan diyen arkadaslar. yekta aslinda bundan biraz fazlasiydi. daha fazlasi degildi yani. ben o kasimpasa da oynarken buyuk takim topsucu degil diyodum hep. sanki soylemimi kanitliyor. a milli takim kadrosuna cagirilmasi ise tamamen milli takimdaki kisilerin ne halt yedigi ile alakalidir. oyle bir milli takimdi kendisi icin muthis onemi olan bir almanya maci oncesinde tum simetriyi olusturan onemli bir parcasini gondermek icin mukemmel bir zamanlamayla maca 2-3 kala kaos yaratak gonderiyor. boyle milli takim. cagirilmasi ilginc olmasi bu yuzdendir.

Bundan biraz daha fazlasıydı evet, ama Kasımpaşa'da daha da fazla olamazdı zaten. Selçuk Manisa'dayken şimdiki Yekta'dan farklı değildi, Trabzon'da şans bulunca patlamasını gerçekleştirdi. Yekta kesinlikle patlama yapar diyemem zaten ama bir zahmet bekleyelim en azından.

Bundan biraz daha fazlasıydı evet, ama Kasımpaşa'da daha da fazla olamazdı zaten. Selçuk Manisa'dayken şimdiki Yekta'dan farklı değildi, Trabzon'da şans bulunca patlamasını gerçekleştirdi. Yekta kesinlikle patlama yapar diyemem zaten ama bir zahmet bekleyelim en azından.

kasimpasa kismi dogru. ama selcuk-manisa ornegin yanlis. neden. selcuk manisadayken simdiki yektadan farkliydi. daha iyiydi yani. su anki selcuk kadar da cok iyi degildi. o yuzden ts ve galatasaray kapisti. ve baska onemli olan selcuk manisadayken 22 yasinda ts transferini yapti. yani bi buyuk takim transferini yapti. gencti. onunde zaman vardi. belkide ustad senol hoca gelmeseydi kendini bu kadar gelistiremiyecekti. neyse. ama yekta 25 yasinda vasat kumeye oynayan takimdan buyuk takima geldi ustelik psikoloji bozulmus bir buyuk takima. bir futbolcu icin katlanilmasi zor bir durum. daha yeni yeni eskinin o loser takimindan siyrilmaya calisan takimda yektanin paril paril parlamasi lazimdi. evet yapmak zorunda cunku herhan kiralik gidebilir cunku bu takim her seyi goze almis basari istiyor. yapamazsa gider acik ve net. kabul edelim ki onun durmasini saglayan o kasimpasa seruveni degil kendisi icin verilen 3.7 milyon eurodur. yatirim yapildi bekleyelim demistir fatih hoca. benim dusuncem nacizane.

Yalnız böyle devam ederse ara transferde postalanır.

kasimpasa kismi dogru. ama selcuk-manisa ornegin yanlis. neden. selcuk manisadayken simdiki yektadan farkliydi. daha iyiydi yani. su anki selcuk kadar da cok iyi degildi. o yuzden ts ve galatasaray kapisti. ve baska onemli olan selcuk manisadayken 22 yasinda ts transferini yapti. yani bi buyuk takim transferini yapti. gencti. onunde zaman vardi. belkide ustad senol hoca gelmeseydi kendini bu kadar gelistiremiyecekti. neyse. ama yekta 25 yasinda vasat kumeye oynayan takimdan buyuk takima geldi ustelik psikoloji bozulmus bir buyuk takima. bir futbolcu icin katlanilmasi zor bir durum. daha yeni yeni eskinin o loser takimindan siyrilmaya calisan takimda yektanin paril paril parlamasi lazimdi. evet yapmak zorunda cunku herhan kiralik gidebilir cunku bu takim her seyi goze almis basari istiyor. yapamazsa gider acik ve net. kabul edelim ki onun durmasini saglayan o kasimpasa seruveni degil kendisi icin verilen 3.7 milyon eurodur. yatirim yapildi bekleyelim demistir fatih hoca. benim dusuncem nacizane.

Sözlerinin çoğuna katılıyorum. Zaten paralel düşünüyoruz, Yekta yeteneğini şu ana kadar sahaya yansıtamadı. Son günlerini yaşayan başkanın son çırpınışlarından biri olarak biraz şişirilmiş fiyata geldi. Son şansları, yansıtamadığı her dakika aleyhine. Yekta'ya karşı şu güne kadar keza çok iyi Galatasaray'lı olmasından, keza benim okuduğum okuldan mezun olmuş olması gibi özel nedenlerden dolayı çoğu kişiden daha fazla inandım, belki de inanmak istedim. İnşallah kendini kısa zamanda gösterir, yoksa sonu iyi değil.

Sözlerinin çoğuna katılıyorum. Zaten paralel düşünüyoruz, Yekta yeteneğini şu ana kadar sahaya yansıtamadı. Son günlerini yaşayan başkanın son çırpınışlarından biri olarak biraz şişirilmiş fiyata geldi. Son şansları, yansıtamadığı her dakika aleyhine. Yekta'ya karşı şu güne kadar keza çok iyi Galatasaray'lı olmasından, keza benim okuduğum okuldan mezun olmuş olması gibi özel nedenlerden dolayı çoğu kişiden daha fazla inandım, belki de inanmak istedim. İnşallah kendini kısa zamanda gösterir, yoksa sonu iyi değil.

sana kotu haberim var. umutlarini diri tut ama. bundan biraz iyisi olur o kadar.

yekta hücumda iş yapar. ne bilyim benim kasımpaşada izlediğim yekta oyun görüşü iyi,teknik kapasitesi gayet iyi,güzel arapasları atan bi oyuncuydu.ama şık çalımlar da atıyo ..özellikli bi oyuncu !geçen sezonki antep maçı ...kupa maçı hani !sol kanatta yardırdıydı.denemek lazım sol kanatta ..melo ve selçuğun önünde...gerçekten çok yetenekli bi oyuncu.

yekta ,sahada sorumluluk almanın ne demek olmadığını öğrenmedikçe böyle oynar.etkisizce

Geri
Üst Alt