# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Fatih Terim biseyi yok desede, Engin'in 3 hafta'da geri dönmesi kaymak bal olur. Bakalım forum efsanesi Yekta beklentileri karsılayabilecek mi.

Yekta'dan cok umutluyum. Göster kendini aslan.

Yekta artık bu şansı kullan.

Engin Baytar'ın yokluğu Yekta için artık son şans.

adam gibi adam yeteneklerinde şüphemiz yok patlak kendini artık

Ne son şansı ? Ne zaman oynatıldı ki, son şanstan bahsediliyor. Sağ açıkta felaketleri oynayan Kazım ve Eboue için son şanstan niye bahsedilmiyor? Sahada var mı yok mu belli olmayan Riera'nın son şansı niye olmuyor. Arda'nın geçen söyledği laflar tam oturuyor.

Fatih Hoca 29 yaşındaki Rierayı oynatacağına Yektayı sol tarafta istikrarlı bir şekilde oynatsın 10 yıllık orta saha futbolcusu kazanmış olacağız.

Adam koşuyor, mücadele ediyor, top tekniği idare eder, pas yüzdesi de fena değil, dar alanda çok çabuk....

Yektaya şans verilsin geleceğin Okan Buruk'u olur.

Riera dan çok daha faydalı olurdu sol kanatta... adam sırf ismi var diye her maç banko oynuyor...

Riera dan çok daha faydalı olurdu sol kanatta... adam sırf ismi var diye her maç banko oynuyor...

İsmi var değil de, "ulan para çöpe gitti" diye düşünmemek için oynuyor.

Not: ben oynamasından yanayım. zaman verilmeli, takıma en son o katıldı

balatalari yakan boyz rierayi 1 ayda silmis :005:

Riera kadar bos bi transfer görmedim. Alınmasının hic bir mantıklı yanı yoktu. Git Fransa'dan herhangi bir zenci getir daha faydalı olurdu. Dia o ligin en dandik kanat oyuncularından biriydi.

Yekta sert bir oyuncu değil .Gölge pres uyguluyor genelde .Buda Fatih hocanın onu tercih etmemesine gerekçe oluyor .Ancak ben hertürlü tercih ederim Yektayı zira adam takımdaki en teknik oyunculardan biri .Takıma herşekilde zeka ve yetenek katar.Alışırsa takıma gerçekten kalite katar .Çok umutluyum Yektadan.

basligin Yekta'dan Kurtulus olarak degistirilecegi gunu iple cekiyorum

Geri
Üst Alt