# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Yazık oldu :o

Doktorlarımıza güveniyorum bu süreyi kısaltacaklarına eminim martta dönse iyidir

hayret yahu nedir bu şanssızlık...

geçmiş olsun...

Cok iyiydi bugün ya. Adale sakatligi cogaldi takimda. Amerikali´yi sorgulamak lazim. Iyi baslayip sonra cöküyor takim. Milli Takimda da öyleydi. Amerikali´nin fayda ya da zarar getirdigini iyi düsünmek lazim.

En çokta dört senelik Kasımpaşa kariyerinde hiç sakatlanmamasına uyuz oluyorum. Ne bu şanssızlık? :(

Sakatlığı dizinden. Ters basmış hava topundan sonra :( Yani Amerika'lı kondisyoner ile bir alakası yok sakatlığının.

Yedek kulübesindeki yerini aldığında çok duyguluydu ağlıyordu :(

Sakatlığı ciddi değildir inşallah. Bugün çıkana kadar iyiydi. Kanatta oynadığı zaman başarılı oluyor. Kazım ve Riera'nın yedeği olur.

Galatasaray kariyeri bitti diyenler;

Linderoth 3 yıl sakat olarak kaldı bu takımda toplasan 10 maç oynamamıştır

Uğur Boral 2 yıl sakattı şimdi kadroya girmeye başladı Fenerbahçede

Milan Baros örneğinide verebiliriz

Aklıma bunlar geliyor şimdi daha birsürü var

Ona gelecek sezon ihtiyacımız olacak daha 26 yaşında onu bu yüzden göndermek sadece aptallıktır!!!

eğer lig tvnin gösterdiği pozisyonda bağları koptuysa gerçekten çok ilginç

Geçen sene devre arası geldiğinde bir sakatlık yaşadı 1 ay yok dedi doktorlar.1 Hafta sonra forma giymeye başladı.Umarım gene doktorları yanıltır en kısa sürede formasına kavuşur

Capraz baglarinda sorun var diyorlar? Gercekten oyleyse yolda yurumesi bile zor olur 6 ay civari kaybeder.

Yazik olur gercekten cunku orta sahadaki en iyi oyuncu Yekta'ydi bence ilk yarida.

Dün tek devrede bu takımda nasıl oluyorda oynamıyor sorusunu herkese sortdurttu. Yaptığım 11 lerde neden kadroda olmasını istediğimi zannedersem o oyundan çıkınca tüm renktaşlarım anlamışlardır. Semih Ve Yekta bu takımda direk oynaması gereken isimler. Darısı Sercanın başına. Ben sakatlığının korkulduğu kadar ciddi olmadığı ümidiyle biran önce dönmesini diliyorum.

Dün tek devrede bu takımda nasıl oluyorda oynamıyor sorusunu herkese sortdurttu. Yaptığım 11 lerde neden kadroda olmasını istediğimi zannedersem o oyundan çıkınca tüm renktaşlarım anlamışlardır. Semih Ve Yekta bu takımda direk oynaması gereken isimler. Darısı Sercanın başına. Ben sakatlığının korkulduğu kadar ciddi olmadığı ümidiyle biran önce dönmesini diliyorum.

Bu sene kim girdiyse o tarafa çok katkı sağladı. Engin, Kazım, Yekta. Bizim alt yapıdan çıknalarda sıkıntı var sadece. Aydın, Emre

Geri
Üst Alt