# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Sakatlığı geçti diye biliyorum.Hatta A2'de oynamıştı 1-2 maç.Neden kadroya alınmıyor anlamıyorum,en çok güvendiğim isimlerin başında geliyordu.Yani burun kıvırdığımız engin bizi ne kadaryanılttıysa yektada tam tersine beni hayal kırıklığına uğrattı..

Unutuldun be reyis.. Yazın kampta iyi form tutmaya bak gir şu 18'e artık bırakma o formayı

Yeni Davala olabilirdi ben kumaşını begeniyordum hoca niye sildi anlamıyorum. Culio 1, Yekta 2 terim niye hemen sildi? Hagi aldı diye mi?

Şu an kadroda olmalıydı, Emre Çolak yerine kanatlarda Yekta ve Engin olmalı. Yekta hiç olmazsa Melo'nun serbest oynaması sonucu oluşan savunma önündeki boşluğu doldurur göbege direnç katardı Semih-Ulfa rahat ederdi bu kadar pozisyon(kontra ) vermezdik.

Yeni Davala olabilirdi ben kumaşını begeniyordum hoca niye sildi anlamıyorum. Culio 1, Yekta 2 terim niye hemen sildi? Hagi aldı diye mi?

Şu an kadroda olmalıydı, Emre Çolak yerine kanatlarda Yekta ve Engin olmalı. Yekta hiç olmazsa Melo'nun serbest oynaması sonucu oluşan savunma önündeki boşluğu doldurur göbege direnç katardı Semih-Ulfa rahat ederdi bu kadar pozisyon(kontra ) vermezdik.

"Arda'nın gideceğini bilsem Culio'yu göndermezdim" Fatih Terim...Ayrıca Culio giderken yabancı sınırı vardı. Sonradan sınırsız oldu.

Yekta ise aylardır sakat..İşleyen bir takım varken ayağına top değmemiş adamı sahayı sürmek intihar olur. PAF'ta maçlara çıkıyor şu anda ve formsuz.

Fatih hoca risk almak istemiyor büyük ihtimal seneye oynatır..

Taraftara açık idmanda gördüm çift kale maçta oynuyordu..

sakatlandığı maçta sağ kanatta oldukça iyiydi ft bi kalemde yekta gibi bi oyuncuyu silmez, uzun bi sakatlıktan çıktı, şuanda da formsuz sanırım seneye iyi bi alternatif olur.

Yekta bayagıdır a2 takımın maclarında filan oynuyordu. demekki mac eksigini buyuk olcude gidermis.

Yekta kaliteli topcu , ayagı yere basıyor,iyi de paslar atıyor.

Sakatlandıgı kayseri macında da oldukca iyi oynamıstı.

seneye falan oynatmayacak herkes anladı yekta fan boyzlar anlayamadı.

seneye gonderecek bu kadar basit.

2 senedir takımda ama yekta'nın doğru düzgün bir maçta ne iyi oynadığını gördüm ne de kötü oynadığını, acayip bir oyuncu.

Fatih Terim mi sildi?

culio olayını zaten açıkladı. yekta ise aylardır sakattı yerine oynayan adamlarda iyi oynuyor yani bir düzen var sonuçta.

Oğlum nerdesin lan :( İzmir'e falan mı kaçtın 35.5

İnandığım bir adamdı Soner gelecekse takasta elden çıkarılabilir yoksa asla çıkarılmamalı. Yiğit Gökoğlan gitsin, Yekta kalsın

Aslan parçası aslan. Sakatlık olmasa çok çok iyi alternatif olurdu.

Çok iyi bir hazırlık kampı geçirmesi lazım..

Diğerleri 1 çalışıyorsa onun 3 çalışması lazım..

Ondan sonra cok iyi bir tercih olacakdır.

Geri
Üst Alt