# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

orta sahada cok sey bekledigim bir isimdi..

sakatligi umarim tamamen gecmistir ve iyi bi yaz donemi gecirir..

ben bu cocugu begeniyodum k.pasadayken,bi türlü oynayamadı bizde,seneye takasta fln gidecegini düsünüyom

Kadıköye bayrağı dikiyordu az kalsın, şerefli güvenlik güçleri olmasa ah ulan :D

Seneye iyi hazırlan yekta bir şampiyonluk daha geliyor:)

seneye kendini gösterecektir bu sene belki sakatlık problemi yaşamasaydı son maça kalmazdı şampiyonluk

Ayhan futbolu bıraktı ama Yekta alternatif olarak son derece yeterli, hatta düzenli oynar ve form tutarsa ilk 11 bile kapabilir. O derece kaliteli bir futbolcu ama bir türlü sakatlıktan kurtulamadı :(

Yekta değerlendir bu arayı, gir rotasyona. Zaten Galatasaray'lılığın hakkında şüphemiz yok

Sonradan oyuna Sabri gireceğine Yiğit girsin Yekta girsin.. Seneye fayda sağlayacaktır geçtiğimiz yıl yarım sezonda bile takımın en iyisiydi beklentiler yüksekti ancak Kayseri maçındaki sakatlık kötü oldu..

Bu kadar az oynayabilip bu kadar sayıda sayfada hakkında bahsediliyorsa boşuna değildir. Kadıköy deplasmanlarına taraftar olarak gitmiş biri. Gerçekten bu ruha ihtiyacımız var ama maalesef bize fayda da sağlamalı. Yoksa onun kadar gerçek Galatasaraylı çok kişi var.

Yine de mutlaka şans verilmeli biraz sabır gösterilmeli. İyi oyuncu olduğundan şüphemiz yok. Fatih Terim işini bilir...

bayrağı biraz gizleseydin keşke be efsane olurdun yekta

boş işler müdürü

Kampta denensin olmuyorsa yollansın.

Sırf iyi Galatasaray'lı diye Sabri,Yekta boşu boşuna kalıyor şu takımda.

Hadi Sabri'nin bir değeri var ama bu neye yarar belli değil,oynadığı maçlarda da rezildi.

Kasımpaşa'da fark yarattı diye bir umut bekliyoruz.

yekta candır,geldiginden beri adam gibi oynama sansı yakalayamadı henüz,yaz kampını iyi degerlendirecektir eminim,kpasadayken herkes istiyodu bu cocugu,toparlasın kendini kalitesinden süphem yok

Geldiği günden beri birşey veremedi yada sakattı.Bu sene ilk 18'e dahi girmesi imkansız.Gönderilip alt yapıdan biri alınsa onun yerine en azından genç bir oyuncu kazanmış oluruz.

yektay kötülemek, elestirmek istemezdim, cunku cok iyi bir Galatasarayli, belkide benden iyi bir Galatasarayli.

ama forumda cilouya yapilan haksizliklari görünce benimde sunu diyesim geliyor

bugun sahadaki en rezil ve aslinda tek rezil adam yekta idi.

Ağır bir sakatlıktan çıktığı için pek fazla hakkında yorum yapmak istemiyorum. Yalnız şu var, kendini göstermek zorunda. Yekta'yı beğenenlerdenim ama, henüz bir şey göstermediği bir gerçek. Fatih hocanın da, kendisinden kolay vazgeçeceğini düşünmüyorum.

Geri
Üst Alt