# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Geldiginde söyledim. bu adama 4 milyon vermek futbol cahili olmanin kanitidir. tam anlamiyla vasatin karsiligi bir topcu. ne etliye karisir ne sütlüye, bunun yaptiginin kralini ayhan yapiyordu zaten. hic bir ekstra özelligi yok. var diyen varsa ciksin tartisalim. o paranin yarisina Okay Yokuslu veya Salih Ucan gibi yetenegi belli adamlar alinirdi ama nerde o vizyon bizimkilerde.

yektayı hep destekleyenlerdendim fakat bu gün ilk 11 de yekta yerine ortasahada engin yada emre colak oynasaydı bu gün galiptik.

yektayı hep destekleyenlerdendim fakat bu gün ilk 11 de yekta yerine ortasahada engin yada emre colak oynasaydı bu gün galiptik.

İstersek yenilelim yahu hazırlık maçı bu. Oyuncularımız maç kondisyonu kazansın yeter ki. Tabii ki sakatlık da olmasın.

Çok çok çok abartıyosunuz bence tamam çok iyi değildi ama öyle rezil falanda oynamadı kendini bulursa çok iyi topçudur Yekta.. Ayrıca ihtiyacımız olan tipte bir futbolcu o yüzden mutlaka kazanmamız gerekiyor..

tek maçla idam etmeyin adamı

bu kadar sabırsız taraftar görmedim

yekta kurtuluş biraz daha çok sure aldığı zaman çok daha iyi olucaktır. olumsuz eleştirilere sadece guluyorum tıpkı culioya,dannye yapılanlar gibi ne bekliyorsa burdaki bazı arkadaşlar bu adamlar ilk maçtan ortalığı dağıtıcak mutiş oynayacaklar, futboldan yok öyle birşey, herşeyin bir zamanın var biraz sabır.

valla ben yektayi elestirmicektim ama culioya yapilan haksizligi görünce dayanamadim.

sanırım çok ciddi bir sakatlık geçirdi 6 ay kadar. gerçi elmandere bile sallayanlar var sırf sakatlandı diye play-off maçlarında istenilen düzeyde değilmiş,kadroya giremezmiş! 3 sene önce bu takım yerlerde surunuyordu adnanlar sayesinde şimdi çok iyi bir takımımız var kendi egosunu tatmin etmeyen futbolculara sallıyor çoğu kişi.

sanırım çok ciddi bir sakatlık geçirdi 6 ay kadar. gerçi elmandere bile sallayanlar var sırf sakatlandı diye play-off maçlarında istenilen düzeyde değilmiş,kadroya giremezmiş! 3 sene önce bu takım yerlerde surunuyordu adnanlar sayesinde şimdi çok iyi bir takımımız var kendi egosunu tatmin etmeyen futbolculara sallıyor çoğu kişi.

yektanin o sakatligi atlattigi baya oldu ama, bu da var.

gecen sezon, a 2 takimla bayadir calisiyordu, maclara cikiyordu.

ama mac kondisyonu, mac eksikligi ayri birsey, bu yuzden daha 2-3 izlemek lazim kesinlikle, dünkü macimiz daha ilk ciddi macimiz idi sonucta.

ama kalan maclarda gene etkisiz kalirsa, kadroda kalmasi benim icin surpriz olur.

Melo'nun yerinin yedeği değil zaten Yekta.

Selçuk'un yedeği olur Yekta'dan.

Adam Kasımpaşa'da açık oynuyordu biz de kesici bu yüzden gayet normal performansı..

yani zaten burda yekta direk 11 de oynasın demiyoruz turk oyuncu olarak ben beğeniyorum maç eksikliği bariz belli dediğiniz gibi

Renkdaslar sakin Yektayi Melo ile felan karsilastirmayin ,Melo gibi bir oyuncu suan Dünyanin en iyi Takimlari diye nitelendirilen takimlarda yok nerdeyse..Lütfen

Ben Yektayi begeniyorum dünde begendim...Kendisi Hizli ,Mücadeleci ,Top Kontrolü iyi ..Kondisyon + Gücünü gelistirirse süper bir alternativ olur

Adam daha yeni kendine geliyor. Eleştirilerde çok acımasızız.

Geri
Üst Alt