# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

La dün ayağının dışıyla attığı pası bizim takımda anca Selçuk ve Emre atabilir, boş adam değil bu uşak gelecek sezon iyi işler yapacaktır muhakkak..

Yekta mükemmel bir rotasyon oyuncusu , hatta abartıyorum Türkiye'deki en iyi rotasyon oyucusu. Sağ-sol-orta-forvet arkası her mevkide oynar rahatlıkla. Türkiye'de bu tip 2 futbolcu var biri Yekta diğeri Engin Baytar. Üstelik bizim kadar Galatasaray'lı daha ne olsun.

Bu takımda yeri var.

Bu senede Yekta'yı yeniden kazanacağız. Çok yararlı bir yıl olacak bence onun için.

Kulüpte kalmalı. Kulübeye bakınca Yekta var dersin, yüzün güler.

bedava oynasın takılsın falan öyle kalsın bir şey demim

Sercan,yiğit ve de Yekta'ya bir şans daha verme taraftarıyım.İnşallah onların senesi olur bu sene.

Yekta sakatlanmadan önceki formuna hemen döner inşallah.

O yekta bu sene bize lazım.

Ceyhun gönderilsin oturdugu yerde 1.000.000 Euro aliyor adam..Melo veya alternatifi alinirsa yedegi Yekta ile Engin olur..Ceyhuna sira gelmez..hatta Culio veya Hamit bile gerekirse oynar..Kadro genis olsun tamam da bu kadarda sisirmenin anlami yok

+ Baros,Riera,Kazim,Serkan,M.Batdal,Anil D.,Yigit hatta Sabri reyis ama neyse :)

2. yarı girdiginden itibaren iyi oynadı baya begendim. GS da olması gereken bir adam.:ayatollah:

Kadroda ona herzaman yer var demistim. Hicbir zaman umudumu yitirmedim Yekta'dan herzaman umutluydum. Bugün kalitesini gösterdi. Cok iyi oynadi. Melo'nun alternatifi Yekta'dir bu saatten sonra, kritik müdahaleleri vardi. Cok iyidi, duran toplarda Melo gibiydi gecit vermedi. Yekta tam bir görev adamidir, defansif oyna dersen öyle oynar, ofansif oyna diyince de ofansif oynar. Engin'den ziyade daha kontrollü bir oyuncu, Engin eski yillardan kalma huylarindan dolayi ara sira sinir edebiliyor. Yekta ise tam bir Galatasarayli, sakin ve klas bir oyuncu bence. Top gelince kacmaya calisiyordu, artik ne yaptigini biliyor da oynuyor.

Neden alternatif veya yedek olarak görüyoruz ki bu sezon kendini bulursa Melo'yu belki seneye almayız bence onun yerinde gayetde iyi oynar zaten yabancı sınırı düşecek seneye muhakkak bir yabancıyı silmemiz gerekiyor ilk 11'den..

Geri
Üst Alt