# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

oyuna girdi, ayagina 5 top geldiyse, 4'dünü kaybetti, ahanda morali bozulur simdi, bitti derken tam tersine, daha iyi oynamaya basladi ve o ilk dakkalardaki pas hatalardan sonra gayet ok oynadi.

daha en az 2-3 hazirlik maca ihtiacimiz var yahu

hem yekta icin, hem amrabat ve burka icin, birde dany falan var ..

hamit de var

ortasahada tek başına kaldı yazık ettik adama..:asd:ama harbiden mücadelesi iyiydi.henüz hazır değil.ama yetenekli bu adam ya:tiphat:

Hayatımda hiç kimseye bu kadar güvenmedim, forumdaki iyi gün taraftarlarının %99 unu bu sene adam edecek iyi izleyin.

Orta sahada asla ve asla Selçuk'un yedeği olamaz. Bence Yekta daha çok ofansif orta saha/kanat oyuncusu.

aynen !ama şöyle bişey var,eğerki yekta ortasahanın ortasında 20 maç çıkarır,o zaman alışır o bölgeye.ama şimdi sadece selçuk ve melonun önünde ,bir de sağkanat-solkanat oynar.çalım yeteneği de var yektanın.

2011 de aslantepedeki antep kupa maçını hatırlayın oyuna girer girmez soldan yardırdıydı :D

insallah böyle devam edersin aslanim

bügün cok iyi oynadi melo bi sene daha oynar ondan sonra seni görürüz o pozisyonda insallah

Selçuk için yedek arıyorduk gecen sene. Sanırım bu problemi içeriden çözdük. Yekta savunmadaki başarısı ve hücumda aldığı topları öne doğru oynamasıyla bayağı iyi gözüktü bugün.

macin sonuna dogru sag sol calim ve pas kombinesi bizim bildigimiz yekta iste fundamental olarak ust duzey

Hocamın Yekta'yı kolay kolay silmeyeceğini düşünüyordum. Daha 1 hafta önce bu adam hakkında neler yazıldı. Biraz sabır, çok iyi bir yedek olacak. Hala geçirdiği sakatlığın ağırlığını taşıyor. Kendini hafiften sakınıyor.

Çok soğukkanlı ve ortasahanın ortasında bir-iki ufak bilek hareketleriyle topun yönünü değiştirip rakibi ekarte etmeyi öğrenmiş, Selçuk çok iyi yapıyor onları. Ortasa oyuncusu için önemli özellik. Fener maçı için 11'e göz kırptı.

ikinci yarı iyi oynadı ama topları oyuna sokarken dikkat etmeli ciddi yerlerde pas hataları vardı

kendine güveni geliyor yavaş yavaş fakat yeterli değil. uzun pas denemiyor hiç oyunu selçuk gibi kanatlara açmakda öz güven eksikliği var. biraz daha toparlarsa bu sene iyi bir alternatif olur.

biraz daha özgüvenli oynaması lazım..selçuk tek yedeği şu an

Selçuk'un bu sezonki alternatifi. Biraz daha hareketli olup, daha fazla pas isterse iyi olur.

Yekta'yı hiç daha önce bu kadar iyi oynarken görmemiştim kesinlikle. Beğendim performansını.

Gozlerim 2ci yarida selcuk ararken arkada ufak boylu sari bir adam kimse dedim .. acayip guzel oynadi helal Y.K

iyiki iylesmis selcukun yogun mac yükünü hafifletir

Yekta'yı geldiği ilk günden beridir savunuyorum.Yüzümü kara çıkarmadı aslan.

Geri
Üst Alt