# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Dün gece çok beğendim, pasları çok akıllıca kullandı. Ama daha %100 Yekta'yı izlemedik bile, daha da iyiye gidecek inşallah.

Selçuk'Un yerine oyuna girdiğinde ilk 10 dk biraz bocaladı ama sonra toparladı.

yekta daha %50 oynuyor potansiyeli çok yüksek geldiğinden beri savunmaktan usanmadım sakatken çok geçirenler oldu şu yorumları görünce mutlu oldum yekta adına

Yekta olucak olucak biraz daha zaman lazım. Fatih hoca göndermiyo ki o da farkında. Biraz daha aktif olması lazım, toptan çok kaçıyor. Güvensizlik hakim.

Yekta biraz ağır kalıyor sakatlıktan ötürü anladığım kadarıyla onun dışında selçuğu aratmadı bence 2.yarı harika oynadı..

Yiğit'in gitmesiyle Yekta'ya gün doğdu haydi koçum

Forvet arkasında iş yaparsa yapar. Orta sahada ondan bir şey beklememek lazım. Mücadele sıfır. Forvet arkası oynayacaksa kalsın yoksa gidebilr..

geçen sezon şu adaletsiz maçta gökhan zan ve servet oyun dışı kaldıktan sonra semih kayayı kazanmıştık.engin şampiyonlar liginde oynar ama ligde o yokken yekta formayı sırtına geçirir ve çok iyi bi performans gösterir bence.

Engin CL'de mi oynar ? Engin şu cezayı almasa bile CL'de oynayamazdı.

seviliyosun ama kendini geliştirebilicekmisin bilemem , hiç öyle bi kalite çizmedin daha reiz . :coffee:

hadi bakalım yekta, sıra sende... göster kendini iyi çalış

Bu sezon ki formuyla dün Melo'nun yerine girmesi gereken bir numaralı oyuncuydu.

bu arkadaş eminimki şans bulacak ve yeteneğini göstericek.enginin yokluğunda yektayı kazanabiliriz.

Bu adam iyide oynasa kötü de oynasa 5-6 maç 90 dakika sabredip oynatırsak kendini bulur diye düşünüyorum ve hala ümidim var Yekta dan

Geri
Üst Alt