# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Kumaşı çok iyi bir oyuncu iki sene öncesinin tutulan tek dalıydı ama bu çocuk neden hiç denenmez anlamıyorum...

Bence Fatih hocanın yeni sürpriz sağaçığı olacak. Hamit ve Aydın'dan daha iyi oynar.

bu adamı niye hiç oynatmıyor anlamıyorum.melo gelir gelmez süre vermeye başladı.hazır olmadığını da gördük.bu adam 2 aydır antreman yapıyor hazırdır herhalde.bu zaman oynatmayacaksa ne zaman oynatacak.daha sezon başından forma adaletinin olmayacağını gösteriyor bana ne yazık ki.isimler önce gelecek.riera baros elimizde kaldığını varsayarsak antremanda iyi performans gösterirlerse bile hiç oynayamayacaklar mı.

Bir oynamaya başlayıp kendine gelse bizi utandırmayacaktır.

Tam Terim'in sevdiği tarzda, ofansif meziyetleri zaten mevcut, daha önce ön libero oynadığında da sırıtmamıştı, üzerine gidilirse çok iyi bir Selçuk yedeği olabilir.

Fiziği çok yetersiz. Bu fizikle sadece forvet arkasında oynayabilir. Ama onu da bizde oynayamaz. Anca anadolu klubunde oynar. Yekta gercektende bizim takımımızda oynayacak adam değil.

Takımın en iyi orta saha oyuncusu. Ancak oynatılmıyor. Oynatılsa, gelecek sezon Barcelona'ya transferi gerçekleşir.

Bir kere oynadıgını hatırlamıyorum arkadaş boşuna para kazanıyor kiralanmıyor da para kazanalım.

Anadolu takımlarında iş yapabilir ama yapamayabilir de ligimizin kalitesi yükseliyor.

Orta sahada yapılacak oyuncu değişikliği için Sabri'nin girme ihtimalini en aza indirmesi bile yeterli.

Eğer futbolun adaleti varsa maç başına ortalama 10 defa top ezen, ataklarımızı kesen Hamit' in yerine sağ açık oynar. nede olsa komple futbolcu kendisi sahaya sürersin ruhu, yüreği ve becerisi ile görevini utandırmadan yapar.

Eğer futbolun adaleti varsa maç başına ortalama 10 defa top ezen, ataklarımızı kesen Hamit' in yerine sağ açık oynar. nede olsa komple futbolcu kendisi sahaya sürersin ruhu, yüreği ve becerisi ile görevini utandırmadan yapar.

Yekta'yı en cok savunan adamım ama Hamit'e bu lafları söyleyenin futbol zekasından şüphe ederim, form tutma denen bir sey var ve bu mac yaparak oluyor. Onu kes bunu koyla falan olmaz adam formunu tutacak bir kaç mac sonra kalitesi ortada sonucta.

Yekta'nin borcunu odeme zamani bence bu yil son sansi ,yoksa yerini Furkan gibi yeni isimlere birakacak

sağ kanat,sol kanat,ortasahadaki ikilinin önünde ve forvet arkasında oynayabilcek biri.genoa maçında kalitesini göstermeli.

ben bu adamı ilk 11 de izlemek istiyorum.

iyi hareketler yaptı iyi topcu zaten ama lig macında gormek lazm

Iyi bir alternatif,is yapar rahat olun.

Selçuk ve Melo 'nun yedeği olarak kalıcak gibi gözüküyor...

kalitesini tartışmak imkansız.geçen senede oynardı ama şanssız ve uzun süreli sakatlığın kurbanı oldu.ama bugünkü kartal maçı gösterdi ki sadece alternatif olmak adına değil ilk 11 içinde forma savaşını sonuna kadar verecek.

Geri
Üst Alt