# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Harikaydı adamım benim.. Bence Engin dönene kadar Hamitin yerinde oynatılmalı..

artık ilk 11 de başlamalı melo out yekta in :yenieek:

karşı karşıya kaldığında sağa çalım atıp boş kaleye gönderseydide özgüveni otursaydı keşke böyle devam ASLAN :bid:

Böyle bir rezil ekibe karşı iyi oynadı ama bir maç ile hemen Melo'yu silmek çok saçma.

Cevap: Re: #35 Yekta Kurtuluş

Böyle bir rezil ekibe karşı iyi oynadı ama bir maç ile hemen Melo'yu silmek çok saçma.

meloyu bir macta silmiyoruz, melo 8 mac oynamistir en az bu sene.

nerdeyse hepsinde rezildi.

yekta en kötüsü bu melo kadar oynardi zaten.

ama bugun harikaydi yekta, gercekten beklemiyordum böyle bir perfromans

Çok istekliydi. Formayı kaptı :ka19:

Cevap: Re: #35 Yekta Kurtuluş

Bunu yaratan taraftar değil ki, Melo'nun kendisi. Yanından geçen rakibe bakarak olmuyor bu işler. Yekta bugün rakibin kaç tane hücumunu bozdu, sayamadım..

Maçın adamı bence Yekta idi.Bu değerlendirme hem oyundaki performansı hemde uzun süre oynamamasının getirdiği sebeplerden dolayı.:yenieek:

Melo'nun yerine oynaması lazım artık. Çok iştahlıydı bugün. 10 numara top oynadı, böyle devam et Yekta. :ka21:

Kendisinden birşeyler beklememizin ve umutlu olmamızın doğru olduğunu gösterdi bu maçta...

Umarım performansını yükselterek devam ettirir...

Yekta'nın iyi oynaması Melo'nun form tutmasını hızlandırcaktır; sonucunda kazanan Galatasaray olacaktır.:)

Geçen seneki Kayseri maçında Semih formayı almıştı bir daha çıkarmamak üzere...Bu seferde aynısı Yektada olur mu olur :)

Bu maçta iyi oynadı. Devamı gelmeli.

Allah bundan sonrası için yardımcısı olsun asıl.

Tebrikler çok iyiydi.

Geri
Üst Alt