# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

bu sezon yektayı kazanmış olucaz.

Şahan Gökbakar ‏@sgokbakar

Yektanin cok hareketli cabuk ve kuvvetli oyunu Selcugun uzerindeki baskinin azalmasina neden olurken, rakip defansin arkasina ve arasina+

Dikine atilan toplar ile pozisyonlar ve goller geldi. Haftalardir, yandan garip gurup ortalarla pozisyon arayan ve basarisiz olan takim+

Yekta ve Selcugun dikine oynamasiyla basarili oluyor.Amrabat dusuk performansina bi yenisini eklerken,Umut yine cok istekli ve basarili bir+

Mac cikartiyor.Bence isime gore degil form durumuna gore forma dagatan Terimin secimini Yektedan yana kullanmaya devam etmesi lazim.+

Yektayı daha fazla kullanmak lazım meloyu biraz daha dinlendirmekte fayda var

umarım CL maçlarında bu performansının üstüne çıkar...

niye herkes Melo'yu kesip Yekta'yı oynatıyor 2'sini de oynatalım

dönelim 4-3-1-2'ye orta sahada 3'lü olarak Hamit Melo ve Yekta oynasın önlerinde de Selçuk...

Cluj deplasmanında da oynayacağını düşünürsek İBB maçına 11 başlaması lazım

Orta göbek için biraz yumuşak oyuncu.Tekniğine kimse laf yapamaz ama erken beklentiye girdik yine.İbb maçı tam ölçü olacaktır.

yabancı sayısı azalıyor melonun yerine seneye mecbur yekta olucak tutması lazım bu çocuğun tutarsa göbekde 2 türk bir adım önde oluruz

Bir maç süper oyna, sonra yat. Olmuyor Yekta. İstikrar lazım.

Kötü değildi ama adamın adı Yekta olunca ortalama performansla bile hemen adam asmacalar başlar..

En önemli eksiği topu aldığında çok geveliyor ayağında. Bu maç takım olarak etkisizdik bence.

yekta basar pas dagıtır ama adamdan defansif bişey beklemeyeceksin. onun içinde yektamı melomu demeyeceksin. yektanın oynaması lazım ama defansif ön libero olarak degil.

Yat mı? İlk yarı en çok koşan adamdı farkında mısın? Top ayağına gelmiyorsa kendi suçu mu? İyi değildi kabul ama yatmadı da adam :)

Çok maç eksiği var.Bir-iki maçla değerlendirme yapmamak lazım.

arkadasim ne yatmasi ya, tamam bugün gecen haftaki gibi pek göze batmadi ama bence kötü de degildi.. en azindan meloya tanilan zaman ve kudret yektaya da sunulmali ! adam bir sene top oynamadi illallah ya, melo top 2 ay oynamadi haline bak, yekta 1 yil ,bu orana göre yektanin performansi beni tatmin ediyor ve daha da düzelecektir :yenieek:

net kaldıramadı

arkadasim ne yatmasi ya, tamam bugün gecen haftaki gibi pek göze batmadi ama bence kötü de degildi.. en azindan meloya tanilan zaman ve kudret yektaya da sunulmali ! adam bir sene top oynamadi illallah ya, melo top 2 ay oynamadi haline bak, yekta 1 yil ,bu orana göre yektanin performansi beni tatmin ediyor ve daha da düzelecektir
yenieek.gif

Yat mı? İlk yarı en çok koşan adamdı farkında mısın? Top ayağına gelmiyorsa kendi suçu mu? İyi değildi kabul ama yatmadı da adam
smile.png

Yat kelimesini iyi oynamadı, çok hata yaptı anlamında kullandım. Yoksa ilk yarı en çok koşan adamdı. Koşuyor çabalıyor ona lafım yok ama iki maç arasında uçurum vardı. Bunu anlatmak istedim :yenieek:

oynaya oynaya alışır anca o bölgeye.ve daha 2.maçı.iyi olacak.

Geri
Üst Alt