# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

iyi degildi ama gecen hafta worldclass ilan edilmisti demekki tek macla worldclass olunmuyormus

İyi oyuncu ama Melo baskı gördüğü anda bir vücut hareketiyle baskıdan kurtulup takımı atağa çıkartabiliyor Yekta'ysa tam tersine baskı gördüğü anda top kaptırıyor bu performansıyla iyi bir yedek şimdilik

daha 2.maçı...:evilsmile:sabretmeyi bilin.

bügün iyi degildi cok pas hatasi yapti.

Kötüydü.

Yekta Galatasaray tarihindeki transfer fiyaskoları arasına geldiği gün girmişti zaten :(

:) çok değil geçen hafta yekta için bu kadar net konuşmayın, adamı bir maçta kral ilan etmeyin ve yektanın formayı alıp almayacağını ibb ve cluj maçları performanslarından sonra konuşalım dedim, ama atarlandınız. Alemsiniz ya 40 defa diyoruz bir maçla ne kral yapılır nede adam asılır diye.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Cevap: Re: #35 Yekta Kurtuluş

:) çok değil geçen hafta yekta için bu kadar net konuşmayın, adamı bir maçta kral ilan etmeyin ve yektanın formayı alıp almayacağını ibb ve cluj maçları performanslarından sonra konuşalım dedim, ama atarlandınız. Alemsiniz ya 40 defa diyoruz bir maçla ne kral yapılır nede adam asılır diye.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

Sanki sende 1 maçla asmışsın gibi!!!

Yekta'nın bu maçta böyle oynamasını ben açıkcası full hücumu düşünmememize bağlıyorum. Kontra oynadık resmen. Normaldi Yekta için.

Bir maçta leş bir rakibe karşı göklere çıkardınız. Yekta o bölgenin oyuncusu değil.

Yekta bugün iyi değildi.Ama bizim takımımız için iyi bir seçenek.Bakalım Cluj maçında neler yapacak.Eminim o maçı kaldırabilecek kapasitede.Yeter ki sadece maçı düşünsün.

1 macla göklere cıkarıp 1 macla yerin dibine soktuk adamı. Sonucu herhalde 3.mac belirleyecek :)

vallahi ben Yekta da hep bir isik gördüm, insallah devam eder, okadar kötü degildi, simdi herkes yine Iniesta Showu bekledi... bence iyi mac cikardi, cok denedi.

ilk mac ne abarti iyi oynadi ikinci macta ne kotu...

idare ediyor suan

devam etsin 3-5 maç daha sürekli oynasın. melo son 20-25 dk oynadı topa değdiğini pek görmedim.

Geri
Üst Alt