# Yekta Kurtuluş

Cevap: #35 Yekta Kurtuluş

Yekta, aslinda Selcugun yapmasi gereken geriden cok ani ve isabetli uzun toplar cikariyor. Rakibi bitiren tipten paslar bunlar.

Yerli orta sahalar; Suat-Umit-Okan-Emre olayini Selcuk-Yekta-Emre-Engin ile yakaladik gibi. Gerilerden bir Okan Derici geliyor ki, Turkiye sartlarinda dillere destan bir yetenek aslinda. Son zamanlarda neden gozden dustu anlayamadim.

Ilk maç çok güzel oynadı ve doğal olarak çoğu renkdaşlarim ayni performansı bekledi. Ama bir gerçek var, biz bugün fazla hucum oynamadığımız için bir gerileme gördük. Böyle devam aslanım.

Sık sık şans bulması lazım, oynamadığı sürede pratikliğini kaybetmiş. Form tutması için biraz zaman tanınmalı.

yektanın yeteneklerı kimsede yok,ben sezon başından berı dıyorum meloya gerek yok dıye,gördük melonun halını bu adam 4-5 maç banko oynasın formasını bırdaha cıkarmaz,keza aydında oyle hamıtın yerıne 2-3 maç kotu de oynasa sahada kalsa değişmezi olur takımın yektada aydında

yektanın yeteneklerı kimsede yok,ben sezon başından berı dıyorum meloya gerek yok dıye,gördük melonun halını bu adam 4-5 maç banko oynasın formasını bırdaha cıkarmaz,keza aydında oyle hamıtın yerıne 2-3 maç kotu de oynasa sahada kalsa değişmezi olur takımın yektada aydında

Yekta'yı bende çok sever beğenirim..

Fakat geçen sezonun aslan paylarından birisine sahip olan adamı bu kadar kolay harcayamazsın.

Melo candır..

Oyunun savunma yönünde çok ama çok eksikleri var, Selçuk-Yekta ligde anadolu takımlarına karşı oynayabilir ama hücum gücü yüksek takımlara karşı fena yaparlar bi yerde.

Yekta ve Melo' yu birbirine birbirine kızıştırmak çok saçma, hedef sanki burada müzmin vasatlar Hamit& Amrabat' a ilk 11 garantisini devam ettirmek. Yekta ve Melo aynı anda oynar ve çok faydalı olurlar.

Savunma yönünde eksikleri var çünkü en iyi döneminde forvet arkası ve 4-2-3-1'in 3lünün sağında oynadı. Cluj maçında da oynayacak gibi.

Çok önemli toplar kaybetti. Kayseri maçı ölçü değildi. O maçın gazına gelmemek gerekirdi.

Savunma yönünde eksikleri var çünkü en iyi döneminde forvet arkası ve 4-2-3-1'in 3lünün sağında oynadı. Cluj maçında da oynayacak gibi.
Yekta' nın ölüsü bile defansımıza Hamit&Amrabat' tan daha çok fayda sağlar. Yekta rakibe girişen bir futbolcu, izleyen değil bunu oynadığı son maçlarda herkes görmüştür umarım.

Yektadan savunma yapmasını bekleyenler yekta melonun bolgesinin oyuncusu değil. kac kere soyledik.. Melonun yaptığı işi yekta yapamaz cunku orda fizikte lazım..

yekta hucuma dha yakın oynaması gereken futbol aklından yararlanmamız gereken bir oyuncu. Sonra bir maçla goklere cıkarıp bir maçla yerin dibine sokuyosunuz..

Dün bazı yerlerde gereksiz top kayıpları yapmasının nedeni heyecan yapması.Halı saha topçusu değilsin yekta biraz daha rahat ol.

önce bi sahaya yansıtsın o yeteneklerini melonun potansiyelini gördük hala tercih ederim meloyu

Emre Çolak kenara gelsin artık çok oynadı sahada yerine YEKTA oynasın birazcık

Lig maçlarında Yekta'nın yanısıra daha genç isimler daha yeni yüzler de heyecan ve enrji getirir diye düşünüyorum. Okan Derici, Mertan, Furkan gibi isimler mesela..

Lig maçlarında Yekta'nın yanısıra daha genç isimler daha yeni yüzler de heyecan ve enrji getirir diye düşünüyorum. Okan Derici, Mertan, Furkan gibi isimler mesela..

mertan a 2 de fena yardıryo ve gerçekten de lig kadrosunda olmayı hakeden bi yetenek.furkan ise daha hazır değil.

yapma be:D hüseyin tokmak çok iyi de mertan da gol krallığına oynuyo

la a2de gol krallıgına oynasa kac yazar :yenieek:

gelmiş 20 yaşına karşısında 17*18 yaşında elemanlar yardırsın yardırsın nereye kadar dogru dürüst savunma bile yok a2de :yenieek::yenieek:

la a2de gol krallıgına oynasa kac yazar :yenieek:

gelmiş 20 yaşına karşısında 17*18 yaşında elemanlar yardırsın yardırsın nereye kadar dogru dürüst savunma bile yok a2de :yenieek::yenieek:

orası öyle : )

Geri
Üst Alt